»100% Динамо Київ» на телеекрані

»100% Динамо Київ» на телеекрані

Шановні вболівальники «Динамо»!

Багато хто з вас був, імовірно, здивований, коли не побачив минулої неділі в ефірі Телерадіокомпанії «Ера» нехай і в не найслушніший (ближче до півночі!), але звичний час клубний телевізійний динамівський журнал «100% Динамо Київ».

Не подумайте, що творча група «Динамо Київ ТБ» не знайшла часу чи достатньо матеріалів для того, щоб розповісти українським шанувальникам футболу і шанувальникам команди про її нелегку боротьбу за черговий титул у чемпіонаті України, показати портрети динамівських зірок, пригадати славетне минуле... Ні, черговий випуск «100% Динамо Київ» був готовий учасно. Ось тільки сама ТРК «Ера», з якою клуб зв’язував Угоду про показ тележурналу до завершення нинішнього сезону, раптово вирішила (в односторонньому порядку!) зняти його з ефіру.

Виявилося, що чи не найбільш рейтинговій програмі, яка протягом двох останніх сезонів збирала найбільшу глядацьку аудиторію серед всіх інших програм «Ери» більше немає місця в сітці її віщання «у зв’язку із значним (її) завантаженням».

Тим часом, багато з вас, дорогі вболівальники «Динамо», хто подзвонив нам у редакцію, щоб висловити подив із приводу зникнення «100% Динамо Київ» з ефіру «Ери», дали своє пояснення цьому факту.

- Просто, - говорять вони, - на «Динамо» останнім часом як можуть «тиснуть», у тому числі й із нефутбольних боків. А перекрити один із каналів спілкування зі своїми уболівальниками – результат такого пресингу.

Та все ж!... Та все ж динамівський уболівальник не втратив можливості спілкуватися з командою і бачити «100% Динамо Київ» на екрані свого телевізора. Кожної п’ятниці, нагадаємо, черговий новий випуск програми виходить і виходитиме о 20.00 на каналі «Спорт-1» (ПО «Поверхність»). І це лише прем’єрний показ! Після нього програма повторюється протягом кількох подальших днів ще на каналах «Спорт-2» і «Спорт-3» . Загалом 11 (!!!) разів. Тільки встигай стежити за програмою!...

До всього цього варто додати і можливість дивитися «100% Динамо Київ» необмежену кількість разів в Інтернеті на офіційному сайті клубу.

Творчий колектив «Динамо Київ ТБ» бажає вам усім приємних переглядів клубного телевізійного журналу, а нашій команді – нових перемог. До них ми прийдемо, як затверджує клубний девіз - лише разом!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер