100% Динамо – тепер для вболівальників за кордоном!

100% Динамо – тепер для вболівальників за кордоном!
Програму «100% Динамо», продукт клубної телегрупи «Динамо Київ ТV», українські вболівальники вже рік можуть бачити в ефірі телеканалу «Мегаспорт». За цей час тележурнал, що детально знайомить з усим цікавим  у житті команди, встиг завоювати любов глядачів, міцно облаштувавшись серед лідерів рейтингу «Мегаспорта».
    
А тепер програму також зможуть побачити в США, Канаді та Ізраїлі, де мешає багато наших співвітчизників! З березня цього року «100% Динамо» почала свій вихід на телеканалі «1+1 Інтернешнл». Це - супутниковий «брат» телеканалу «1+1», який, втім, має оригінальний продукт, орієнтований саме на смаки нашої діаспори. З її боку до телеканалу було багато прохань інформувати  про український футбол, і, насамперед, про «Динамо». Тепер ці прохання виконано.
    
Свіжа програма «100% Динамо» на «1+1 Інтернешнл» виходить кожну неділю двічі впродовж доби – стежте за програмою! Цим сюрпризи для вболівальників не закінчуються – з цієї неділі програму  буде можливо також повністю побачити в Інтернеті – на оновленому клубному веб-сайті!
    
І, звичайно, вже традиційно – на «Мегаспорті»: в суботу, 10 березня о  20:35, повтор – в неділю, 11 березня о 14:45!
 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер