»100% Динамо»: тепер – на телеканалі «Ера

»100% Динамо»: тепер – на телеканалі «Ера

Тепер телевізійний тижневик київського клубу зможуть побачити в кожному куточку України!

В четвер, 21 серпня, о 23:55 відбудеться перший вихід клубної телепрограми «100% Динамо» на телеканалі «Ера». Клуб і телекомпанія підписали угоду, відповідно до якої до кінця цього року вболівальники «Динамо» з усієї України будуть знати всі події, що відбуваються в команді, – адже «Еру» має можливість дивитися 99% населення країни.

А ця футбольна осінь обіцяє бути дуже насиченою – завдяки блискучій грі киян у Москві клуб має хороші шанси на вихід до групового турніру Ліги чемпіонів. Але попереду – ще цікавий домашній поєдинок із «Спартаком»! Глядачі «100% Динамо» одними з перших побачать найдокладніший репортаж і коментарі про цей матч!

У цей же четвер в програмі буде детально проаналізована літня трансферна політика «Динамо», відбудеться знайомство із новачком команди – воротарем Станіславом Богушем. Також ви дізнаєтеся, що робив на матчі киян із запорізьким «Металургом» Андрій Шевченко!

«Динамо Київ ТБ» - виробник «100% Динамо», обіцяє робити кожну програму насиченою і цікавою! Дивіться телеканал «Ера» - найголовніше тільки починається!

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер