100 матчів Вукоєвича, Ярмоленко виходить у лідери

100 матчів Вукоєвича, Ярмоленко виходить у лідери

«Динамо», здолавши у столичному дербі «Оболонь», здобуло третю поспіль перемогу в чемпіонаті Україні. Загалом цей поєдинок став десятим «сухим» для нашої команди в цьогорічній національній першості.

Для Андрія Ярмоленка забитий у ворота «пивоварів» м'яч став 30-м у Прем'єр-лізі. Нинішнього сезону динамівець відзначився вже 11 разів, що дозволило йому разом із бразильцем Майконом з «Волині» очолити бомбардирські перегони. Гол Ярмоленка приніс перемогу «Динамо» вже вп'яте у цьому чемпіонаті, і за цим показником динамівець є одноосібним лідером.

Знаменним був звітний поєдинок для хорватського легіонера Огнєна Вукоєвича – півзахисник проводив свій сотий матч за «Динамо», в яких забив вісім м'ячів! Перейшовши до нашої команди перед сезоном 2008/2009, для досягнення такого значного показника Огнєну знадобилося лише три з половиною сезони. Вражає!

Також зазначаємо, що у складі «Динамо» дебютував нігерієць Фанендо Аді. Для нападника це вже другий клуб вітчизняної Прем'єр-ліги – у складі донецького «Металурга» в минулому сезоні він провів дев'ять матчів, в яких забив один м'яч.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер