10 та 11 вересня для динамівських збірників

10 та 11 вересня для динамівських збірників

П'ять європейських та одна африканська збірна, кольори яких захищають відразу десять динамівців, зіграють такі матчі.

Першою збірною, яка цього дня проведе свій матч, буде команда Хорватії. Гостьовий товариський поєдинок проти збірної Південної Кореї, в якому, найімовірніше, візьме участь динамівець Домагой Віда, розпочнеться о 14:00 на стадіоні «Чонджу Ворлд Кап» (43,348). Варто відзначити, що з «картатими» не полетів Огнєн Вукоєвич, який уже повернувся до розташування клубу.

О 18:00 у бій вступить Браун Ідейє зі своєю збірною Нігерії. У місті Кадуна на місцевому стадіоні «Ахмаду Біло», що вміщує 10,000 осіб, у товариській зустрічі «Суперорли» зіграють із командою Буркіна-Фасо.

Після цього прийде черга збірної Голландії та динамівського представника в цій команді Джермейна Ленcа. У суперниках п'ятої збірної світового рейтингу буде команда Андорри. До слова, колектив із цієї карликової держави, розташованої між Францією та Іспанією, також посідає п'яте місце в світовому рейтинзі, щоправда, з кінця... Поєдинок відбудеться в Андоррі на стадіоні «Комуналь д'Айшовалль», що вміщує лише 1,000 глядачів та навряд чи команда Нідерландів матиме які-небудь проблеми. Ця зустріч розпочнеться о 21:30.

Для всіх наших уболівальників головним поєдинком дня стане матч на НСК «Олімпійський» у Києві, де відбудеться головна битва у відбірковій групі «Н» між збірними України та Англії. Можна не сумніватися, що на переповненій арені, що вміщує 70,050 людей, глядачі побачать якісний та цікавий футбол. У складі «жовто-синіх» шанси вийти на поле мають Максим Коваль, Євген Хачеріді, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко та Роман Безус. Початок гри о 21:45.

Непростий матч очікує на Александара Драговича та його збірну Австрії, яка вдома приймає команду Ірландії. У групі «С», де безумовним лідером є Німеччина, за винятком Казахстану та Фарер, ще жодна команда не втратила шансів вибороти путівку на ЧС. У скарбничках Австрії та Ірландії по 11 пунктів, що на три менше, ніж у Швеції, яка йде другою. А це значить, що на віденському стадіоні «Ернст Хаппель», що вміщує 55,665 глядачів, протистояння буде дуже й дуже серйозним. Початок зустрічі о 21.45.

Нарешті, вже 11 вересня, о 03:00 за київським часом, у США в місті Фоксборо на однойменному стадіоні (60,292) розпочнеться матч між національними командами Бразилії та Португалії, учасником якого може стати динамівець Мігель.

Саме цією грою в Північній Америці й завершиться вереснева програма динамівських збірників.

Після цього всі вони, повернувшись до розташування клубу, розпочнуть підготовку до поєдинку 9-го туру УПЛ в Харкові проти місцевого «Металіста».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер