10-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

10-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

На стадіоні «Метеор» у Дніпрі кам’янська «Сталь» приймала «Чорноморець», за який виступають Владислав Калитвинцев та Олександр Андрієвський.

Калитвинцев пропускав гру через травму, натомість Андрієвський вийшов у стартовому складі та провів на полі 82 хвилини. Одесити перемогли з рахунком 1:2, поступаючись по ходу зустрічі. Обидва голи «моряків», забиті ще в першому таймі, на рахунку екс-динамівців – Дмитра Коркішка та Олексія Хобленка.

«Ворскла» нашого Дмитра Хльобаса приймала в Полтаві «Олімпік». Хльобас опинився в запасі, проте вийшов на заміну вже в перерві, за рахунку 1:1. Втім, ані він, ані його партнери по команді не спромоглися відзначитися у воротах гостей. Більше того, наприкінці гри «олімпійці» забили вирішальний гол та вирвали перемогу з рахунком 1:2.

А от хто точно не забуде матч 10-го туру Ліги Парі-Матч на «Дніпро-Арені», так це Роман Яремчук. На «дзеркальних» 16-й та 61-й хвилинах він забив другий та четвертий гол «Олександрії» у ворота «Дніпра». Ці голи стали для Романа відповідно першим та другим у вищому українському дивізіоні. Олександрійці впевнено розгромили господарів поля – 1:4.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер