10-й тур УПЛ для орендованих динамівців (+ видео)

10-й тур УПЛ для орендованих динамівців (+ видео)

Ця гра відбулася в Ужгороді, на стадіоні «Авангард», і на власні очі її подивилися 3,200 глядачів.

У складі «Говерли» з перших хвилин грали Віталій Буяльський (на фото No.17 ) та Сергій Люлька, а у старті «канонірів» вийшов Артем Кравець. Євген Морозенко та Андрій Богданов у поєдинку через травми участі не брали.

Гра завершилася перемогою господарів поля з рахунком 2:0, причому другий м'яч на 24-й хвилині ефектним ударом у падінні через себе забив Буяльський (див.відео). Віталій провів на полі 76 хвилин, після чого був замінений. На чотири хвилини довше за нього провів на полі Кравець, а Люлька зіграв повний матч.

Ще один динамівець, орендований «Дніпру» голкіпер Денис Бойко став одним із героїв матчу своєї команди проти «Металурга», який відбувся в Запоріжжі, на стадіоні «Славутич-Арена». На початку другого тайму за рахунку 2:2 він відбив пенальті (на фото), який виконував Матяж, а на 75-й хвилині зустрічі вихованець динамівської школи Роман Зозуля приніс гостям перемогу.



Після гри Бойко розповів, як йому вдалося врятувати свою команду у вирішальний момент: «Це лише моя робота. Буквально перед грою, в роздягальні, наш тренер воротарів показав кілька пенальті в їхньому виконанні. Я дивився також попередні матчі «Металурга». Виходячи з цього, намагався вгадати дії гравця, який пробивав».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер