11 динамівців у національних збірних!

11 динамівців у національних збірних!

Як ми знаємо, «збірників» національного рівня у складі «біло-синіх» відразу 11 людей! І всі вони візьмуть участь у підготовці та участі у відбіркових матчах до ЧС-2014 в Бразилії.

Першим боротьбу розпочне Мігель Велозу та його збірна Португалії. Нагадаємо, «хрестоносцям» із піренейського півострова доведеться зіграти зі збірною Ізраїлю. Матч відбудеться 22 березня. Початок поєдинку о 14:45 за київським часом.

За кілька годин, о 18:00, в Загребі на гру збірної Хорватії проти команди Сербії вийдуть Домагой Віда, Ніко Кранчар, а також орендований «Спартаком» Огнєн Вукоєвич. Матч двох принципових суперників обіцяє бути дуже цікавим та захоплюючим.

О 21:00 усі українські вболівальники із завмиранням серця будуть спостерігати за поєдинком «жовто-синіх» у Варшаві проти збірної Польщі. Кольори національної збірної нашої країни цього разу захищають відразу шість динамівців: Євген Хачеріді, Євген Селін, Олег Гусєв, Денис Гармаш, Роман Безус та Андрій Ярмоленко!

Наступного дня, 23 березня, про «Динамо» згадають і на африканському континенті, адже збірна Нігерії, нещодавній тріумфатор Кубка Африки-2013, буде приймати команду Кенії. Шанс вийти на поле й допомогти своїй команда досягти позитивного результату має форвард «біло-синіх» Браун Ідейє. Стартовий свисток у нігерійському місті Калабар пролунає о 16:00.

А слідом за Нігерією, о 18:30, свій матч проведе й збірна Швейцарії, за яку грає Адмір Мехмеді. Суперником команди Оттмара Хітцфельда є Кіпр.

Не менш насиченим буде й вівторок, 26 березня. О 19:45 «динамівський день» розпочнуть хорвати, які здійснять непростий вояж до Уельсу, а завершувати його будуть збірні Португалії та України. На Велозу та компанію чекають в Азербайджані, а Одеса підтримає «жовто-синю» збірну у грі з Молдовою. Обидва поєдинки розпочнуться о 21:00.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер