11-річні динамівці виграли латвійський турнір Tukums Cup

11-річні динамівці виграли латвійський турнір Tukums Cup

Однойменне місто Тукумс, яке приймало змагання, розташоване в 65-ти кілометрах на захід від Риги.

За перше місце боролися дев'ять латвійських команд і одна київська - «Динамо». Всі вони були поділені на дві групи по п'ять команд у кожній. Грали футболісти два тайми по 15 хвилин за схемою сім польових гравців плюс воротар. У своїй підгрупі підопічні Євгена Ястребинського посіли перше місце, і у фіналі зустрілися з господарями турніру, впевнено обігравши їх з рахунком 3:1.

Детальніше про виступ своїх підопічних розповів їхній тренер Євген Ястребинський:

- У нашій підгрупі були команди з Лієпаї, Риги, Добеле і ще одного міста. Ми були єдиними іноземцями на місцевому турнірі, але нас дуже тепло зустріли, прийняли і підтримували протягом усього турніру. Загалом, змагання вийшли для нас досить продуктивними. За регламентом команда, яка посіла перше місце в одній групі, грала з лідером другої, друге місце - з другим і так далі.

У всіх своїх чотирьох матчах ми перемогли, а у фіналі зустрілися з командою міста Тукумс, і також виявилися сильнішими. Ще зазначу, що по приїзду ми провели товариську зустріч із місцевою командою, обмінялися сувенірами. А потім вийшло так, що зустрілися з ними й у фіналі. У перший день самого турніру ми провели два матчі, у другий - ще два в групі й один фінальний.

За підсумками турніру динамівці отримали індивідуальні нагороди. Найкращим нападником став Валентин Овчарук, а найкращим гравцем усього турніру був визнаний Максим Базілєєв.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер