11-й тур УПЛ для орендованих динамівців (+ відео)

11-й тур УПЛ для орендованих динамівців (+ відео)

Двоє з них посприяли перемозі ужгородської «Говерли» над маріупольським «Іллічівцем». Сергій Люлька перебував у грі зі стартового свистка й до фінального, а Віталій Буяльський був замінений на 87-й хвилині зустрічі. Підопічні В'ячеслава Грозного здобули перемогу на очах у 5,500 глядачів, що зібралися на стадіоні «Іллічівець» у Маріуполі.

Єдиний гол у матчі, який приніс «Говерлі» три очки, було забито румунським нападником Кочишем із передачі київського динамівця Віталія Буяльського (див. відео).

Голкіпер Денис Бойко (на фото), орендований дніпропетровським «Дніпром», провів свій п'ятий «сухий» матч у поточному сезоні Прем'єр-ліги. Зазначимо, що Денис був незмінним голкіпером «Дніпра» протягом усіх 11-ти турів. У звітному турі Бойко посприяв «сухій» перемозі команди Хуанде Рамоса над сусідом по таблиці, одеським «Чорноморцем». Табло стадіону «Дніпро-Арена», який цього разу відвідали 15,397 глядачів, зафіксувало підсумковий рахунок 2:0.

Завершувала тур гра на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, в якій столичний «Арсенал» за присутності 1,067 глядачів приймав ФК «Севастополь» та здобув вольову перемогу з рахунком 3:1. Увесь матч у складі «канонірів» провів Артем Кравець.

На рідному для себе стадіоні Артем оформив дубль, зрівнявши рахунок у грі на 53-й хвилині, а також забивши третій гол «канонірів» на 69-й хвилині зустрічі. Ще один динамівець Андрій Богданов у грі участі не брав через травму.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер