12 динамівців у складі збірної України U-17 готуються до Євро-2017

12 динамівців у складі збірної України U-17 готуються до Євро-2017

Збір команда Сергія Попова розпочне в Україні й 24 квітня зіграє контрольний поєдинок проти донецького «Олімпіка» U-19. Уже наступного дня команда вилетить до Белграду, де 27 квітня «синьо-жовті» проведуть контрольну гру проти однолітків із Сербії. Безпосередньо до місця проведення чемпіонату Європи наша команда прибуде 2 травня.

Для участі у зборі головний тренер національної команди Сергій Попов викликав 21 гравця. До остаточної заявки потраплять 18 футболістів.

Найбільше представництво у збірній має київське «Динамо» – одразу 12 гравців, а саме воротар Євген Пацкан, захисники Ілля Малишкін, Єгор Куценко, Олександр Сирота, півзахисники Георгій Цитаїшвілі, Вадим Мащенко, Богдан Білошевський, Вікентій Волошин, Клим Приходько, Артур Ващишин, а також нападники Євген Ісаєнко та Данило Сухоручко.

Повний склад збірної України U-17:

Воротарі: Віктор Бабічин («Дніпро», Дніпро), Джуніор Лтайф Дані («Олімпік», Донецьк), Євген Пацкан («Динамо», Київ)

Захисники: Ілля Малишкін, Єгор Куценко, Олександр Сирота (усі – «Динамо», Київ), Роман Слива (УФК «Карпати», Львів), Ігор Снурніцин («Олімпік», Донецьк)

Півзахисники:  Георгій Цитаїшвілі, Вадим Мащенко, Богдан Білошевський, Вікентій Волошин, Клим Приходько, Артур Ващишин (усі – «Динамо», Київ), Олексій Кащук («Шахтар», Донецьк), Петро Харжевський («УФК-Карпати», Львів), Микита Титаєвський («Чорноморець», Одеса)

Нападники: Євген Ісаєнко, Данило Сухоручко («Динамо», Київ), Артем Холод («Шахтар», Донецьк), Владислав Супряга («Дніпро», Дніпро)

4 травня о 13:00 збірна України стартує на європейській першості матчем із командою Нідерландів. 7 травня о 17:00 «синьо-жовті» зустрінуться з однолітками з Англії, а 10 травня о 17:00 команда Попова проведе третій матч групового турніру зі збірною Норвегії.

Своїми очікуваннями від виступів збірної на Євро поділився старший тренер академічної групи «Динамо» U-17 Олексій Дроценко, яка делегувала до збірної одразу 11 гравців:

- Після суботньої гри в Харкові з «Металістом» у рамках ДЮФЛУ всім нашим збірникам я побажав успіхів, пояснив, що вони захищатимуть не лише кольори свого клубу, а й честь усієї нашої країни. Сказав, що вони мають віддати всі сили, аби максимально добре виступити на чемпіонаті Європи. Приємно, що «Динамо» є базовою командою, складає кістяк збірної. Така кількість викликаних до лав збірної динамівців свідчить про те, що ми рухаємося у правильному напрямку. Тепер наші хлопці мають проявити всю свою майстерність та грати з жагою до перемоги, аби здобути максимальний результат.

Щодо підсумкової заявки – рішення приймає старший тренер збірної. Він оцінить готовність усіх хлопців упродовж цих трьох днів, подивиться на них у контрольній грі з «Олімпіком» U-19, та за підсумком цього міні-збору визначиться з 18-ма гравцями, які полетять на Євро-2017. Шанс надається всім, головне скористатися ним та довести, що ти гідний представляти країну на такому відповідальному турнірі.

* фото П. Кубанова, прес-служба ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер