12 грудня зігріваємося чаєм та вболіваємо за «Динамо»!

12 грудня зігріваємося чаєм та вболіваємо за «Динамо»!

«Динамо» буде протистояти принциповий суперник та головний конкурент у боротьбі за чемпіонство - донецький «Шахтар».

У цей день нашій команді, як ніколи, потрібна підтримка відданих уболівальників. Тих, хто готовий прийти на стадіон та зарядити своєю енергетикою гравців навіть у морозний грудневий день.

ФК «Динамо» разом зі своїм партнером, ЧАЄМ ТОРГОВОЇ МАРКИ «ZaDinamo», підготував для усіх любителів футболу, які прийдуть на стадіон, приємний сюрприз.

Ми цінуємо та дякуємо нашим вболівальникам, які залишаються з командою у будь-яку погоду та за будь-яких обставин!

Усіх, хто прийде на «Олімпійський», чекатиме чашка зігріваючого, ароматного чаю «ZaDinamo».

Допоможе зігрівати глядачів на трибунах служба кейтерингу НСК «Олімпійський».

Гарячим подарунком почнуть пригощати кожного вболівальника за дві години до стартового свистка, у перерві та впродовж усього матчу у фаст-фудах по всьому периметру стадіону.

Приходьте на стадіон, зігрівайтесь чаєм та вболівайте за «Динамо»! Разом до перемоги!

Довідка:

Компанія «Вітал-Тер» з 2001 року є виробником чаю торгової марки «ZaDinamo». Таку назву вибрано не випадково. Чай ТМ «ZaDinamo» є послідовником цінностей фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», а активний і здоровий спосіб життя, так само як і прагнення до перемог - це доля кожної сучасної людини. І чай, як джерело бадьорості, сил, здоров'я - незамінний атрибут кожного з нас.

Всі сорти чаю для ТМ «ZaDinamo» закуповуються безпосередньо в країнах, які історично вважаються лідерами в галузі селекції та вирощування елітних сортів чаю. Ми пишаємося тим, що співпрацюємо тільки з фірмами, які працюють під егідою чайних палат своїх країн, а це - завжди гарантія високої і стабільної якості і скрупульозного виконання своїх зобов'язань.

На замовлення нашої компанії чайні суміші для асортименту чаю ТМ «ZaDinamo»  були на ексклюзивній основі розроблені кращими фахівцями в цій галузі. Саме ці люди створювали тепер всесвітньо відомі сорти чаю.

Ми прагнемо до того, щоб забезпечити наших споживачів максимально якісною і корисною продукцією.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер