12-й тур УПЛ для орендованих динамівців

12-й тур УПЛ для орендованих динамівців

Двоє з них вийшли на поле ужгородського стадіону «Авангард», який у день матчу «Говерла» – «Зоря» прийняв 1,820 глядачів. Сергій Люлька та Віталій Буяльський провели повний матч у складі команди В'ячеслава Грозного. Гра завершилася безгольовою нічиєю 0:0.

Для іншого орендованого динамівця, Артема Кравця, цей тур виявився ще менш вдалим. Його «Арсенал» був розгромлений «Шахтарем» на «Донбас Арені» за присутності 31,924 глядачів із рахунком 0:7. Сам Артем був у грі всі 90 хвилин.

Нарешті, найбільш резонансним видався матч за участю голкіпера київського «Динамо» Дениса Бойка, орендованого «Дніпру». Команда Хуанде Рамоса на своєму полі впевнено вела гру та вигравала в рахунку (2:1) в поточного лідера, харківського «Металіста», проте в перерві матчу на «Дніпро-Арені» відбувся збій в електропостачанні.

За годину проблему було вирішено, однак делегат матчу вже прийняв рішення про дострокове припинення поєдинку. Сьогодні дирекцією ПЛ було постановлено, що матч буде дограно, починаючи з другого тайму, але точна дата ще невідома.

Зазначимо, що після того, як стало зрозуміло, що гру не буде дограно, Денис Бойко разом із ще одним вихованцем «Динамо» Романом Зозулею (на фото) вийшли до трибун та подякували вболівальникам своєї команди за підтримку.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер