14-й тур ЛПМ для наших орендованих: у центрі уваги черговий гол Яремчука «Шахтарю»

14-й тур ЛПМ для наших орендованих: у центрі уваги черговий гол Яремчука «Шахтарю»

Остаточно відновившись після травми, повернувся на поле орендований одеським «Чорноморцем» у «Динамо» Владислав Калитвинцев. Він вийшов на заміну на 56-й хвилині домашнього матч «Чорноморця» проти «Зорі».

На 67-й хвилині зустрічі у складі «моряків» на поле вийшов ще один орендований динамівець, Олександр Андрієвський. Сама гра завершилася нульовою нічиєю, що дозволило «Динамо» обійти в турнірній таблиці Ліги Парі-Матч «Зорю».

Орендований полтавською «Ворсклою» Дмитро Хльобас теж опинився в запасі своєї команди у гостьовій грі проти львівських «Карпат». Він увійшов у гру на 63-й хвилині, коли його команда поступалася з рахунком 1:0. Утім, Дмитро не врятував свою команду від поразки, й гра так і завершилася мінімальною перемогою львів’ян.

Зате свій п’ятий м’яч у поточному сезоні Ліги Парі-Матч та шостий, враховуючи Кубок України, забив інший орендований динамівський форвард, Роман Яремчук (на фото).

На 46-й хвилині домашнього матчу «Олександрії» проти донецького «Шахтаря» він відродив інтригу у грі, зробивши рахунок 1:2. Однак більше голів до фінального свистка глядачі на КСК «Ніка» не побачили.

Додамо, що Яремчук забиває вже у третьому матчі поспіль. До слова, він забив гол у ворота «Шахтаря» й у кубковій грі, в якій «Олександрія» поступилася з таким самим рахунком – 1:2.

* фото www.fco.com.ua

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер