14-й тур УПЛ для орендованих динамівців

14-й тур УПЛ для орендованих динамівців

На жаль, у зв'язку з фінансовою ситуацією на календарний матч у Сімферополі проти місцевої «Таврії», який мав відкривати програму туру, не з'явилася команда «Арсенал».

Відповідно, в турі не взяли участь двоє орендованих канонірам динамівців, Андрій Богданов та Артем Кравець.

Віталій Буяльський (на фото) зіграв за «Говерлу» всі 90 хвилин виїзного поєдинку з «Чорноморцем», відзначився попередженням на 54-й хвилині й узяв безпосередню участь у гольовій атаці своєї команди на 8-й хвилині. Орендований динамівець узяв ініціативу на себе, обіграв кількох захисників та увірвався до штрафного майданчика одеситів. Удар у Віталія не вийшов, але м'яч відскочив до Никулае, який відкрив рахунок.

Однак утримати переможний рахунок підопічні В'ячеслава Грозного не спромоглися, ще в першому таймі пропустивши голи від Джедже та Антонова. Гра завершилася перемогою «моряків» із рахунком 2:1.

Орендований «Дніпру» Денис Бойко, навпаки, став одним із антигероїв домашнього матчу своєї команди проти «Ворскли», що він сам визнав під час флеш-інтерв'ю (див. відео). Перший тайм залишився за підопічними Хуанде Рамоса, які впевнено вели в рахунку завдяки голам Коноплянки та Дугласа.

На 54-й хвилині вихованець динамівської Академії Дедечко ударом з-за меж штрафного майданчика відіграв один гол. Удар не був надскладним, але невпевнено в цьому епізоді зіграв Бойко. А на п'ятій компенсованій хвилині «Ворскла» зрівняла рахунок, встановивши остаточний рахунок – 2:2. Неузгодженість Бойка та Мазуха призвела до автоголу останнього. Зазначимо, що в інших епізодах Денис зіграв надійно, кілька разів рятуючи команду.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер