16-й тур УПЛ для орендованих динамівців

16-й тур УПЛ для орендованих динамівців

Гра, яка зібрала на стадіоні «Авангард» 8,800 глядачів, завершилася поразкою команди В'ячеслава Грозного. Перемогу «помаранчево-чорним» принесли голи Кривцова на 54-й та Едуардо на 72-й хвилинах.

Віталій Буяльський (на фото) відіграв усі 90 хвилин. Загалом на його рахунку 12 матчів у цьому сезоні (дев'ять у стартовому складі), 836 хвилин ігрового часу, два голи (один із пенальті) та дві жовті картки.

Ще один орендований динамівець Сергій Люлька весь матч залишався в запасі, отримавши при цьому на 70-й хвилині жовту картку за розмови з арбітром з лави запасних. Попередження стало четвертим для нього в сезоні, а, значить, матч наступного туру проти «Динамо» Люлька точно пропустить. У цьому сезоні Прем'єр-ліги Люлька зіграв 13 ігор (12 у стартовому складі), провів на полі 1,086 хвилин та заробив чотири попередження. Окрім того, Сергій узяв участь в одній кубковій грі «Говерли».

Решта футболістів «Динамо», які перебувають в оренді, у 16-му турі участі не взяли, оскільки матч «Арсенал» – «Дніпро» не відбувся. Напередодні гри на своєму офіційному сайті Прем'єр-ліга розмістила наступне повідомлення:

«Враховуючи остаточну відмову ФК «Арсенал» Київ від участі у змаганнях ПЛ, Дирекція Прем'єр-ліги постановила, що матчі 16-го туру Чемпіонату ПЛ та Чемпіонату U-21 за участю київського «Арсеналу» та дніпропетровського «Дніпра» не відбудуться. Усі матеріали стосовно даної справи будуть передані на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер