18-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

18-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

Ця зустріч пройшла за переваги ужгородців, які могли виграти з куди більшим рахунком, але обмежилися мінімальною перемогою – 1:0, до речі, першою в історії протистоянь з харків’янами.

В історичному для «Говерли» матчі, першому офіційному у весняній частині, за ужгородців зіграли троє динамівців – Віталійс Ягодінскіс, Віталій Гемега та Орест Кузик. Усі троє провели повний матч, Ягодінскіс не дозволив гостям створити жодного моменту, а Кузик та Гемега раз-по-раз створювали гостроту біля чужих воріт. Відрадно, що у протоколі на цю гру у складі команди Вячеслава Грозного значився ще один динамівець, Олексій Савченко, який нещодавно відновився після травми. Втім, у цій грі на поле він не виходив.

За «жовто-синіх» повний матч провів динамівець Дмитро Рижук, а Ігор Харатін вийшов у старті і був замінений на 71-й хвилині.

Вкрай невдалим видався звітний тур для орендованого «Чорноморцю» динамівця Олексія Хобленка та його теперішньої команди. Вже на п’ятій хвилині «моряки» залишилися в меншості після фолу у власному штрафному та вилучення екс-динамівця Олександра Азацького. Пенальті луганці не реалізували, проте для Хобленка гру також було завершено – на восьмій хвилині Олександр Бабич замінив його, аби «залатати діру», яка утворилася в обороні після вилучення Азацького. Однак це не допомогло – одесити поступилися з рахунком 0:4.

Додамо, що поки не повернувся до гри орендований «Чорноморцем» у «Динамо» Владислав Калитвинцев.

«Ворскла» Дмитра Хльобаса звітний тур пропускала, але провела два спаринги різними складами в один день, аби зайняти вимушену паузу. Хльобас узяв участь у грі з ПФК «Суми», яка завершилася перемогою команди Василя Сачка – 2:0, і досить активно та результативно діяв в атаці.

*фото - ФК «Металіст»

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер