1 ліга. 20-й тур. «Авангард» (Краматорськ) – «Динамо-2» (Київ) – 1:0

1 ліга. 20-й тур. «Авангард» (Краматорськ) – «Динамо-2» (Київ) – 1:0

День гри у Краматорську видався дощовим, що не надто сприяло яскравому футболу. Стартові хвилини гри були багатими на боротьбу, натомість небезпечних моментів майже не виникало. Загострення були переважно після стандартних положень, штрафних ударів. У господарів поля після стандарту небезпечно пробивав Філіппов, у гостей прямим ударом намагався переграти голкіпера Полегенько, проте обидва воротарі були на висоті.

Прямо перед свистком на перерву небезпечний момент втратив Нехтій, якому забракло влучності – динамівцям пощастило, але це був перший дзвоник, на який варто було звернути увагу. Наступний дзвоник пролунав на початку другого тайму – цього разу гостей вибачив Філіппов, який теж не влучив у площину воріт.

За змістом гри було зрозуміло, що долю поєдинку може вирішити один гол. Його не довелося довго чекати – на 58-й хвилині «Авангард» повів у рахунку. До гола призвів стандарт – після подачі кутового Нехтій залишився без опіки та з близької відстані пробив повз Волинця.

На куражі «Авангард» провів кілька доволі небезпечних атак. Уже за кілька хвилин перевагу в рахунку ледь не подвоїв Собко, який низом цілив у дальній кут, але м'яч прокотився паралельно лінії воріт.

Кінцівка гри пройшла під акомпанемент граду. Звісно, за такої погоди було важче демонструвати конструктивну гру. Динамівці прибрали до своїх ніг ініціативу, проте врятувати бодай одне очко так і не спромоглися. 1:0 – першої весняної перемоги доведеться чекати ще принаймні тиждень.

Сезон 2015/16. Перша ліга. 20-й тур

26.08.2015. м. Краматорськ, стадіон «Авангард» 

«Авангард» (Краматорськ) – «Динамо-2» (Київ) – 1:0 (0:0)

«Авангард»: Леонідов, Воробей, Мірошник, Єрмаков, Тищенко, Савеленко, Покотилюк, Швець (к) (Бондаренко, 78), Нехтій (Козаченко, 90), Собко, Філіппов.

«Динамо-2»: Волинець, Акубардія (Немтінов, 65), Братков, Трубочкін (к), М.Нестеренко, Нагорний, Головко, Ісраїлов (Мочуляк, 82), Скидан (Жикол, 70), Полегенько, Трояновський. 

Гол: Нехтій (58).

Попереджені: Воробей (27), Мірошник (39), Савеленко (87).

* фото А.Куцан

Дивіться фотогалероею гри

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер