1 ліга. 24 тур. «Динамо» - «Зірка» - 0:1

1 ліга. 24 тур. «Динамо» - «Зірка» - 0:1

Після поновлення чемпіонату виступи другої динамівської команди не можна назвати вдалими. Нехай молоді гравці ні в чому не поступаються суперникам в ігровому плані, але факт у тому, що в чотирьох матчах, проведених у весняній частині, підопічні Вадима Євтушенка поки не спромоглися забити бодай один м'яч та заробили лише два очки, які принесли домашні нічиї з «Нафтовик-Укрнафтою» та «Геліосом». Також додаткової принциповості майбутньому матчу з лідером надавало те, що раніше нинішній наставник «Динамо-2» грав у складі кіровоградців (1979 р.), а також очолював команду (2011-2012 рр.).

Попередній тур динамівці пропускали з огляду на те, що тернопільська «Нива« знялася з турніру, й заповнили паузу товариським матчем із представником Прем'єр-ліги – донецьким «Олімпіком» (0:2). Порівняно з поєдинком чемпіонату двотижневої давнини проти «Геліоса» у складі «біло-синіх» відбулося три зміни. У захисті Акубардію та Нагорного замінили Джгенерая та Головко, а Жикол вийшов у середній лінії замість Скидана.

Обидві команди розпочали матч доволі активно, щоправда, їхня активність не позначилася на кількості небезпечних моментів. Ледь не єдиний шанс відкрити рахунок до перерви мали гості, коли Бацула з лівого флангу навісив на дальню стійку, звідки Щедрий упритул пробивав головою – Камінський зреагував та парирував м'яч.

Із початком другої половини гри динамівці спробували заволодіти ініціативою, але більш досвідчені суперники не підпускали «біло-синіх» до власних володінь. А на 57-й хвилині й узагалі вийшли вперед: Щедрий ідеально виконав штрафний удар метрів із 30-ти, поклавши м'яча точно у верхній кут воріт. Буквально за кілька хвилин кіровоградці мали нагоду подвоювати свою перевагу, але після порушення Немтінова у власному штрафному майданчику Загальський не реалізував пенальті – Камінський намертво забрав м'яча після удару з позначки.

Сейв голкіпера додав підопічним Вадима Євтушенка впевненості. Буквально за кілька хвилин Трояновський вийшов віч-на-віч із голкіпером, але з гострого кута не зміг переграти Паста, згодом Ісраїлов неточно пробив зі штрафного, а Полегенько із вбивчої позиції метрів, перебуваючи у метрах дванадцяти від воріт, пробив поруч зі стійкою. Остудило запал динамівців вилучення Цибульника на 68-й хвилині, який отримав повторне попередження за суперечки з арбітром. Залишившись у меншості, динамівцям важко було протистояти лідеру, натомість «Зірка» мала нагоду, аби все ж забити другий гол, але Камінський зреагував на дальній удар Щедрого, перевівши м'яча в поперечину, від якої той вилетів у поле.

Таким чином, після цієї поразки «Динамо-2» опустилося в таблиці на дев'яте місце. Свою першу перемогу у весняній частині чемпіонату підопічні Вадима Євтушенка спробують здобути в наступному турі, коли вирушать у гості до минулорічного учасника Прем'єр-ліги – маріупольського «Іллічівця».

Перша ліга 2015/16. 24-й тур

29.04.2016. м.Київ, стадіон «Динамо» ім. В.В.Лобановського, 300 глядачів

«Динамо-2» – «Зірка» – 0:1 (0:0)

«Динамо-2»: Камінський, Братков, Трубочкін (к), Головко, Джгенерая (М.Нестеренко, 65), Ісраїлов, Цибульник, Полегенько, Жикол (Дмитренко, 73), Трояновський, Зубков (Немтінов, 46).

«Зірка»: Паст, Лупашко, Щедрий, Допілка (к), Бацула, Кучеренко, Загальський (Акименко, 67), Г.Баранець, Ковальов, Чичиков (Мостовий, 88), Локтіонов (Деребчинський, 78).

Гол: Щедрий (57).

Нереалізований пенальті: Загальський (60).

Попереджені: Цибульник (22), Немтінов (59), Ісраїлов (59).

Вилучений: Цибульник (68, повторне попередження).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер