1-а ліга. 9-й тур. «Зірка» - «Динамо-2» - 2:1

1-а ліга. 9-й тур. «Зірка» - «Динамо-2» - 2:1

Обидва суперники налаштовувалися на очний поєдинок з усією принциповістю. «Динамо-2», однооосібно очолюючи турнірну таблицю, не хотіло поступатися верхньою сходинкою, адже команда вже доволі давно не перебувала на перших ролях у турнірі першої ліги. «Зірка», у свою чергу, не перший рік уже заявляє про свої наміри вийти до вищого вітчизняного дивізіону, керівництво клубу навіть зробило масштабну реконструкцію однойменного стадіону (в чому могла пересвідчитися й перша команда «Динамо», яка минулого року грала в Кіровограді в рамках розіграшу Кубка України), але кожного сезону обставини складалися не на користь кіровоградців.

Старший тренер «Динамо-2» Вадим Євтушенко порівняно з попереднім матчем, домашнім із тернопільською «Нивою» (1:0), зробив лише одну зміну у стартовому складі – замість Павла Полегенька, який на початку вересня повернувся з оренди в «Говерлі», з перших хвилин на поле вийшов Бадрі Акубардія.

На правах господарів футболісти «Зірки» активніше розпочали поєдинок. Тон в атаці задавав Олексій Чичиков – на 11-й хвилині він пристрілювався, з центру штрафного майданчика пробивши головою повз ворота, але за сім хвилин виправився. Втім, основна заслуга у голі все ж належить Акименку: саме він поборовся за м'яч біля стійки, після чого відкотив сферу під удар Чичикову – останньому залишалося лише поцілити у ворота з кількох метрів.

Господарі продовжували активно діяти в атаці, залишивши динамівців фактично без м'яча та гольових моментів. Біля наших же воріт лише своєчасний підкат Суареса завадив Григорію Баранцю завдати прицільного удару по воротах, а ближче до перерви чудовий шанс відзначитися мав Щедрий, який, прийнявши м'яча на правому куті воротарського майданчика, пробив із розвороту поруч зі стійкою.

У перерві тренерський штаб «Динамо-2» зробив заміну – замість Акубардії на поле вийшов Полегенько. Заміна виявилася результативною, адже саме Павлу вдалося зрівняти рахунок на 68-й хвилині. Отримавши чудовий пас із глибини поля, він промчав із м'ячем до карного майданчика суперника, змістився трохи до центру та самотужки вирішив долю епізоду, метрів із 12-ти спрямувавши м'яча повз голкіпера.

Відчувши впевненість у своїх силах, динамівці активніше пішли вперед. Відразу міг забивати Ісраїлов – після його удару здалеку м'яч просвистів поруч зі стійкою. Але господарі доволі швидко опанували себе, й ось уже Мостовий ударом зі штрафного метрів із 23-х змушує демонструвати свою майстерність Камінського. Втім, уже за кілька хвилин і Юрій не допоміг, коли Локтіонов, отримавши зручний пас від Мостового, з близької відстані буквально розстріляв голкіпера «Динамо-2».

Останній шанс зрівняти рахунок мав Очигава, який підключився на подачу з кутового, але пробив головою вище воріт. Таким чином, «Динамо-2» зазнало другої поразки в сезоні та поступилося першою сходинкою в актуальній таблиці саме «Зірці». Свій наступний матч підопічні Вадима Євтушенка проведуть у неділю, 27 вересня, вдома проти маріупольського «Іллічівця».

Перша ліга. 9-й тур

18.09.2015. м.Кіровоград, стадіон «Зірка». 2,985 глядачів

«Зірка» – «Динамо-2» – 2:1 (1:0)

«Зірка»: Поштаренко, Лупашко, Щедрий, Бацула, Кучеренко, Фатєєв, Загальський, Г.Баранець (к, Каваців, 86), Акименко (Локтіонов, 66), Ковальов, Чичиков (Мостовий, 63).

«Динамо-2»: Камінський, Чорноморець, Акубардія (Полегенько, 46), Братков, Трубочкін (к), Очигава, Суарес, Ісраїлов, Цибульник (Панфілов, 84), Удод (Маїк, 62), Трояновський.

Голи: Чичиков (18), Локтіонов (77) – Полегенько (68).

Попереджені: Чичиков (16) – Чорноморець (12), Суарес (28).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер