1-ша ліга. 13-й тур. «Динамо-2» - ПФК «Суми». Прев'ю

1-ша ліга. 13-й тур. «Динамо-2» - ПФК «Суми». Прев'ю

Початок зустрічі о 14:00.

«Динамо-2»: пріоритет ігровій практиці

Друга динамівська команда значно краще проводить поточний чемпіонат, ніж вона грала в минулому сезоні. Кілька матчів команда Олександра Хацкевича провела на одному диханні, домігшись переконливих перемог.

У 12-му турі «біло-сині» розгромили вдома харківський «Геліос» - 4:0 (відзначилися голами Яремчук, Цибульник, Гемега і Хльобас).

У нинішньому сезоні динамівці з другої команди значно краще виступають у рідних стінах, здобувши в п'яти матчах три перемоги, і по одному разу зігравши внічию і поступившись.

Оборона, в якій на провідних ролях Дмитро Рижук, Бадрі Акубардія, Антон Братков і капітан Олександр Чорноморець є найсильнішою ланкою, що дозволяє клубу на даний момент з 12-ма пропущеними голами займати п'яте місце в першості.

Олександр Хацкевич працює за принципами і задачами поставленими керівництвом клубу.

- Як такого результату, саме по турнірній таблиці, немає. Звичайно, хочеться бути вище, але ми йдемо другий рік за таким принципом, що в «Динамо-2» нікого не купують, тільки звідти можуть забирати, плюс кращих гравців з академії. Ця команда «Динамо-2» грала б зараз у молодіжній першості, там тільки Дімитро Рижук, напевно, потрапляв би під обмеження, тому що хлопці 1993-1995 року народження. Завдання стоїть тільки, щоб хлопці «оббивались» в 1-й лізі.

ПФК «Суми»: цікавий середняк

ПФК «Суми», що займає після 12 проведених матчів в чемпіонаті 1-ї ліги 8-е місце (17 очок, п'ять перемог, п'ять поразок, дві нічиї, різниця голів 10-17) є досить цікавим колективом. Справа в тому, що в цьому клубі представлено досить велику кількість гравців, вихованих в академіях провідних клубів України. Четверо футболістів виховувалися в донецькому «Шахтарі», двоє в харківському «Металісті» і, нарешті, Микола Дударенко в нашому київському «Динамо».

У попередньому турі команда Юрія Ярошенка зуміла обіграти вдома міцну кіровоградську «Зірку», завдяки єдиному голу Лебеденка, забитого на останніх секундах поєдинку.

На думку наставника наших суперників на даний момент реалізація гольових моментів не відмінна, але новій команді потрібно не місяць-два-три, а мінімум три роки, щоб виступати на високому рівні. Вже зараз моменти на полі виникають не епізодами, як раніше, а цілими фрагментами. «Ми багато уваги приділяємо теоретичним заняттям, це видно й на полі - лінія захисту працює злагоджено. Олег Котелюх керує нашою обороною, в центрі добре працює Юрій Кравченко - на них рівняються і флангові гравці».

Цікаво, що «Динамо-2», яке займає нижче місце в таблиці ніж ПФК «Суми»« має показники забитих і пропущених м'ячів краще, ніж майбутній суперник.

Як вони зміняться після прийдешньої зустрічі, покаже гра.

Остання зустріч суперників

Чемпіонат України 2013/14. 1-ша ліга. 28-й тур

16.05.2014. м.суми. Стадіон «Ювілейний». 1050 глядачів

ПФК «Суми» - «Динамо-2» - 0:4 (0:3)

ПФК «Суми»: Білошапка, Бугайов, Леонідов, Котелюх (к), Давидов (Ганжа, 63), Рогачов, Гавриленко (Муховиков, 30), Дурай, Лебеденко, Тарасенко (Рибковський, 46), Брикнер (Мельник, 30).

«Динамо-2»: Волинець, Чорноморець, Братков (к), Трубочкін, Ягодінскіс, Гемега (Каверін, 79), Мякушко (Панфілов, 81), Савченко (Карп, 74), Цибульник, Хльобас, Маїк (Яремчук, 66).

Голи: Мякушко (25, 71), Савченко (27), Хльобас (29).

Попередження: Дурай (15), Леонідов (71), Муховиков (73), Рибковский (76), Богачов (84) - Цибульник (60), Волинець (68).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер