1-ша ліга. 16-й тур. «Динамо-2» - МФК «Миколаїв». Прев'ю

1-ша ліга. 16-й тур. «Динамо-2» - МФК «Миколаїв». Прев'ю

Початок матчу на стадіоні «Динамо» ім.В.В.Лобановського о 14:00.

Представляємо суперника

Минулий сезон для МФК «Миколаїв» ніяк не можна назвати успішним. Команда завершила його на останньому місці, хоча до завершальних турів трималася поза зоною вильоту. Клуб зіштовхнувся із фінансовими проблемами і головним завданням літнього міжсезоння було знайти спонсорів.

Тим не менш, ще в червні віце-президент клубу Олег Кіршов заявив, що команда однозначно братиме участь у наступному сезоні. На посаду головного тренера був призначений Олег Федорчук, який уже очолював команду, хоча й не дуже успішно, у літньо-осінній частині минулого сезону.

Зараз на перщих ролях у клубі молоді вихованці місцевого футболу, голкіпер Валерій Восконян, півзахисник Роман Попов, нападники Владислав Котов та Віктор Берко, а також більш досвідчені півзахисники Роман Луценко та Артур Купрій, які виступали за «Миколаїв» у весняній частині першості.

Під час міжсезоння клуб поповнили голкіпер Олександр Антоненко, захисники Роман Адаменко, Віталій Момот, Олександр Музика, Дмитро Остапенко, Валерій Рогозинський, Олександр Стеценко, півзахисники Сергій Загинайлов, В’ячеслав Піднебенний, Ярослав Прокопчук, нападники Ілля Носов та Іван Сомов.

Усі гравці нинішнього складу «Миколаєва», за винятком Луценка та Піднебенного, народилися у 90-ті роки. Це свідчить про те, що ставка «Миколаєва» у цьому сезоні робиться на молодих гравців. Майже всі вони практично не мають досвіду ігор у вищий лізі, раніше грали за команди нижчих ліг та дублюючі склади. Також кілька гравців з перерахованих вище є вихованцями власної СДЮШОР «Миколаїв».

Є у складі МФК «Миколаїв» і кілька екс-динамівців, зокрема цього літа команду поповнили Роман Адаменко, Олександр Стеценко та Ярослав Прокопчук.

Після 19-ти турів у поточній першості наші суперники набрали 19 очок і займають 11-те місце, +5=4-6, 21-29.

Лицем до лиця

Команди провели між собою 31 матч, з яких 14 виграли «біло-сині», дев'ять МФК «Миколаїв», вісім завершилися внічию. Різниця м'ячів - 32:54.

Остання зустріч команд

1-ша ліга. Сезон 2014/15. 1-й тур

МФК «Миколаїв» - " Динамо-2» - 0:0

26.07.2014. р. Миколаїв. Центральний міський стадіон. 2200 глядачів

МФК «Миколаїв»: Антоненко, Адаменко, Луценко (к), Загинайлов, Поднебенний, Купрій (Рогозинська, 75), Прокипчук (Попов, 60), Сомів (Берко, 66), Стеценко, Музика, Остапенко.

«Динамо-2»: Волинець, Братков (к), Ісраїлов, Хльобас, Трубочкін, Савченко (Морозенко, 78), Мякушко, Хобленко, Гемега (Полярус, 90), Лухтанов, Чорноморець.

Попередження: Савченко (23), Морозенко (80), Мякушко (86) - Берко (83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер