1-ша ліга. 1-й тур. МФК «Миколаїв» - «Динамо-2». Прев’ю

1-ша ліга. 1-й тур. МФК «Миколаїв» - «Динамо-2». Прев’ю

«Динамо-2»: підтвердити гарну підготовку результатами

Футболісти «Динамо-2» після завершення сезону відпочивали до 23 червня, й майже місяць планомірно готувались до старту чемпіонату. За цей час команда провела п’ять контрольних матчів. І якщо зі збірною України U-19, яка готувалася до участі у фінальному турнірі чемпіонату Європи, результати були негативними (дві поразки – 2:3 та 0:1), то наступні спаринги, із чернігівською «Десною» (3:1), новачком Прем’єр-ліги, донецьким «Олімпіком» (3:0) та польським «Гутником» (6:1) безсумнівно, додали оптимізму тренерському штабу та вболівальникам.

Що стосується кадрової ситуації, то «Динамо-2» цього літа отримало серйозне поповнення. До Києва переїхали захисник Олександр Азацький (1994 р.н., колишній клуб – «Металіст» Харків) та півзахисник Артем Полярус (1992 р.н., «Олександрія»), повернувся до клубу нападник Олексій Хобленко, який минулого сезону виступав за ФК «Полтава». Серед втрат півзахисник Володимир Шваб, який перейшов до «Оболоні-Бровар».

На жаль, перед стартом сезону не вдалося уникнути втрат – в матчі з «Олімпіком» травмувався захисник Іван Спичка.

Провівши останній спарринг у Польщі «біло-сині» після повернення  провели відновлювальні процедури, у вівторок попрацювали в дворазовому режимі, після чого, аж до матчу з «Миколаєвом», проводили по одному тренуванню в день.

За висновком головного тренера Олександра Хацкевича команда на сьогоднішній день досить добре готова у функціональному плані, але, в будь-якому випадку, визначальними будуть перші матчі на старті сезону. Вони все і покажуть.

МФК «Миколаїв»: на грані виживання

Миколаївській команді майстрів понад 90 років. В її історії було чимало славетних сторінок, вона переживала й складні часи. В останнє десятиріччя неодноразово на порядок денний виносилося питання про її подальше існування.

На жаль команда з міста корабелів зустрічає старт нового сезону у 1-й лізі у майже критичному стані. За словами віце-президента клубу Олега Киршова Миколаївський міський голова Ю. І. Гранатуров робить спроби допомогти МФК «Миколаїв», на його прохання в міжсезоння відгукнулося кілька потенційних інвесторів, які пообіцяли фінансову підтримку. Але незадовго до початку чемпіонату вони повідомили, що неспроможні цього зробити. Досі в МФК «Миколаїв» немає й президента, який міг би об'єднати всі зусилля для організації нормального функціонування клубу.

Незважаючи на всі труднощі на зустрічі присвяченій старту команди в чемпіонаті капітан МФК «Миколаїв» Роман Луценко запевнив, що футболісти докладуть всі сили для виконання завдань, які стоять перед ними, і порадують вболівальників хорошою грою.

Обличчям до обличчя

Загалом суперники провели між собою 30 матчів. 14 перемог на рахунку «Динамо-2», дев’ять  разів вигравав «Миколаїв» та ще сім поєдинків завершилися внічию. Різниця м'ячів – 54:32 на користь «біло-синіх».

Остання зустріч

1-а ліга. Перенесений матч 19-го туру

30.11.2013 р. м.Миколаїв, Центральний міський стадіон. 1,500 глядачів

МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 3:0 (0:0)

МФК «Миколаїв»:
Товт, Пєсков (к), Сергійчук (Ковальов, 83), Кучеренко, Чорній, Владов, Чучман (Найко, 69), Берко (Каблаш, 25), Джгереная, Бринько, Буличов.

«Динамо-2»: Волинець, Рижук, Братков (к), Ягодінскіс, Спичка, Карп, Савченко (Акубардія, 87), Цибульник (Яремчук, 61), Каверін, Мякушко (Панфілов, 74), Маїк.

Голи: Сергійчук (53), Чучман (58), Каблаш (90+3).

Попереджені: Каблаш (90+1) – Каверін (13), Братков (45).

Вилучений: Спичка (81).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер