ТМ. «Динамо» - «Вюрцбюргер кікерс» - 1:0

ТМ. «Динамо» - «Вюрцбюргер кікерс» - 1:0

Гра в першому таймі проходила в доволі живому темпі. «Біло-сині» володіли територіальною перевагою й періодично здійснювали небезпечні підходи до воріт своїх суперників.

Більшість із них народжувалися на лівому фланзі атаки, де намагався створювати та виводити партнерів на завершальний удар Артем Громов.

Праворуч подібної активності від Дерліса Гонсалеса практично не виходило.

На 18-й хвилині добре виконаний Миколою Морозюком штрафний спонукав продемонструвати всю свою майстерність голкіпера «Вюрцбюргера» Домініка Брунхубнера.

Відповіддю німців став доволі небезпечний удар (щоправда, неточний) орендованого у «Баварії» Патріка Вайрауха.

Із цікавих епізодів до перерви також можна відзначити момент, коли звільнився від опіки Лукаш Теодорчик, але його «пострілу» бракувало точності.

У другому таймі тренери обох команд радикально змінили склади своїх команд, що в більшій мірі виявилося на руку київським динамівцям.

На 59-й хвилині флангова подача Артема Бєсєдіна з правого флангу знайшла Олександра Гладкого, який ефектно головою спрямував футбольний снаряд у ворота «Вюрцбюргера»!

Надалі гра проходила під диктовку підопічних Сергія Реброва, які були значно ближчими до того, щоб збільшити свою перевагу, ніж гравці Бернда Холлербаха зрівняти рахунок.

Так, на 77-й хвилині Жуніор Мораес, який успадкував капітанську пов'язку від Данило Сильви, був дуже близьким до взяття воріт німців, а за три хвилини блискучий прохід Віторіну Антунеша по лівому флангу завершився вивіреною передачею Гладкому, але той, випередивши захисника, спрямував м'яча вище воріт...

Австрійский збір 2016. 1-й спаринг

30.06.2016. м.Швац. «Зільберштадт Арена». 50 глядачів

«Динамо» (Київ, Україна) – «Вюрцбюргер кікерс» (Німеччина) – 1:0 (0:0)

«Динамо»: (стартовий склад): Бущан, Сильва (к), Очигава, Макаренко, Морозюк, Андрієвський, Буяльський, Гонсалес, Корзун, Громов, Теодорчик.

У другому таймі взяли участь: Коваль, Лук'янчук, Антунеш, Селін, Мякушко, Федорчук, Бєсєдін, Мораес (к), Гладкий.

«Вюрцбюргер кікерс»: (стартовий склад): Брунхубнер, Натнагель, Бенателлі, Мюллер, Дагфус, Карзанідіс, Траут, Шрьок, Феннель, Кенігс, Вайраух.

Гол: Гладкий (59, пас Бєсєдін).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер