1-й тур УПЛ для орендованих динамівців

1-й тур УПЛ для орендованих динамівців

Відповідно до орендних угод, захисник Сергій Люлька та Євген Морозенко будуть виступати за «Говерлу» весь сезон, а півзахисник Віталій Буяльський – до кінця 2013 року.

У матчі 1-го туру ужгородці грали на виїзді з донецьким «Шахтарем». Поєдинок відбувся в неділю, 14 липня, й залучив на трибуни стадіону «Донбас Арена» 36,301 глядача. Перемогу в матчі з рахунком 2:0 святкували «гірники», в яких відзначилися Гречишкін та Луїс Адріано.

Сергій Люлька провів на полі всі 90 хвилин, отримавши попередження на 21-й хвилині, Віталій Буяльський вийшов на заміну замість Балашова в перерві зустрічі, а Євген Морозенко всю гру просидів у запасі.

Орендовані динамівці постали один проти одного в іншому поєдинку 1-го туру Прем'єр-ліги «Дніпро» – «Арсенал». Зустріч відбулася в суботу, 13 липня, й зібрала на стадіоні «Дніпро-Арена» 14,042 глядача. Перемогу з рахунком 3:0 завдяки голам Селезньова, Зозулі та Коноплянки здобули господарі поля.

У складі команди, що перемогла, весь матч на нуль відстояв голкіпер Денис Бойко, орендований «біло-синіми» «Дніпру» на весь сезон 2013/2014.

За «канонірів» усю гру провів динамівець Андрій Богданов (на фото), також орендований до завершення сезону.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото www.fcarsenal.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер