1-а ліга. 10-й тур. «Динамо-2» – «Зірка» – 1:2. Звіт

1-а ліга. 10-й тур. «Динамо-2» – «Зірка» – 1:2. Звіт

Враховуючи той факт, що матч 9-го туру з «Оболонню» було перенесено через залучення багатьох футболістів до збірних різного віку, «Динамо-2» у порівнянні із «Зіркою» мало більше часу на підготовку до звітного матчу. Маючи майже два тижні в запасі, старший тренер Андрій Гусін зміг і підготувати команду, і належним чином налаштувати футболістів до прийому гостей з Кіровограда.

Незважаючи на те, що суперники перебували на різних полюсах турнірної таблиці, саме господарі заволоділи ініціативою зі стартовим свистком. Одним із найактивніших у складі «біло-синіх» був Дмитро Коркішко. Він і зі стандартів небезпечно навішував на партнерів, і непогані проходи виконував, і жовтою карткою «відзначився» за особливу завзятість біля чужих воріт. Але найнебезпечніший момент у першому таймі все ж пройшов без участі Дмитра. Ігор Мединський непогано навісив до штрафного майданчика, Дієго Суарес звільнився від опіки захисників й із вигідної позиції пробив у поперечину.

Нарешті, в дебюті другого тайму підопічним Андрія Гусіна вдалося матеріалізувати свою перевагу на футбольному полі. Франк Темілє, красиво обігравши на фланзі захисника, віддав точну передачу до штрафного майданчика, де Віталій Гемега, прийнявши та обробивши м’яча, влучним ударом спрямував сферу під поперечину. Тренер гостей Ілля Близнюк вирішив виправляти ситуацію шляхом замін, і одна з них виправдала себе. Єгор Іванов, який буквально тільки що з’явився на полі, виграв у Дмитра Рижука боротьбу у штрафному майданчику та спрямував м’яча точно у ворота.

Незабаром після пропущеного м’яча на «Динамо-2» чекала ще одна неприємність – арбітр вилучив із поля В’ячеслава Лухтанова, який лише за допомогою фолу останньої надії не дозволив супернику втекти до воріт Артура Рудька. Старший тренер динамівців Андрій Гусін змушений був робити корективи, випустивши замість нападника Коркішка захисника Кирила Козлова.

До завершення матчу залишалося трохи більше десяти хвилин, і за цей час суперники обмінялися небезпечними моментами. Спочатку найкращий бомбардир першої ліги нинішнього сезону Ярослав Галенко (шість м’ячів у дев’яти матчах – прим.) не реалізував вихід віч-на-віч із динамівським воротарем, пробивши значно вище воріт, а ось для того, щоб впоратися із гарматним пострілом Олександра Єрмаченка, який вийшов на заміну, голкіперу гостей довелося продемонструвати неабияку реакцію.

Останні хвилини «біло-сині» провели біля своїх воріт, але в підсумку не змогли відстояти нічию. Остання атака гостей у матчі стала результативною – після подачі з кутового Бушман вдало пробив головою, спрямувавши м’яча під воротарем, і тим самим повернув свою команду до групи лідерів. «Динамо-2» ж, зазнавши прикрої поразки, опустилося на передостаннє місце, пропустивши вперед себе «Титан».

Додамо, що наступний матч команда Андрія Гусіна проведе у понеділок, 17 вересня, на виїзді проти головного аутсайдера нинішнього сезону – ФК «Одеса».

1-а ліга. 10-й тур

13.09.2012. Чапаївка, НТБ «Динамо»

«Динамо-2» – «Зірка» – 1:2 (0:0)

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров, Рижук, Чорноморець, Лухтанов, Ель Каддурі, Суарес, Гемега (Шевчук, 88), Коркішко (Козлов, 78), Мединський (Боровик, 83), Темілє (Єрмаченко, 80).

«Зірка»: Ширяєв, Порошин (Іванов, 68), Пінчук, Бочкур, Осадчий (Самойленко, 82), Рудницький, Родіна, Горбаненко (Бушман, 60), Галенко, Бурдіян (Войтенко, 65), Немчанінов.

Голи: Гемега (50, гольовий пас Темілє) – Іванов (71), Бушман (90+4).

Попереджені: Коркішко (22), Темілє (75) – Немчанінов (28).

Вилучений: Лухтанов (76, фол останньої надії).

www.fcdynamo.kiev.ua

фото www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер