1-а ліга. 12-й тур. «Динамо-2» - «Оболонь-Бровар» - 1:3

1-а ліга. 12-й тур. «Динамо-2» - «Оболонь-Бровар» - 1:3

На базі ФК «Динамо» у Конча-Заспі зустрілися сусіди по турнірній таблиці – перед 12-м туром обидві команди мали по 20 очок та ділили між собою 4-5-ті місця у турнірній таблиці.

У цій грі до стартового складу «Динамо-2» повернулися Зураб Очігава, який у грі попереднього туру з «Гірником» (0:2) відбував дискваліфікацію, а також Дієго Суарес, який, як і Зураб, у минулому турі вперше у сезоні не вийшов у стартовому складі.

У звітному матчі обидва повернулися до складу, а у запасі опинилися незмінний опорний півзахисник Олександр Цибульник (також вперше у сезоні) та Бадрі Акубардія.

Динамівці були більш активними в атаці у першій половині першого тайму, проте у середині тайму рахунок відкрили гості. Бідловський продерся крізь кількох захисників на лівому фланзі та прострілив низом у центр. Продан на ближній стійці по м’ячу не попав, проте на дальній стійці простріл замкнув екс-динамівець Артем Фаворов.

Початок другого тайму деморалізував господарів поля. Гості пішли у пресинг під час розіграшу вільного удару від воріт, відібрали м’яч і стрімко реалізували свій момент. Фаворов з правого флангу прострілив на Продана, який ударом у дотик метрів з 11-ти переграв Камінського.

А за 10 хвилин арбітр зустрічі вгледів порушення правил з боку Очігави у штрафному «Динамо-2» і призначив пенальті, який чітко реалізував Фаворов. Таким чином Артем взяв участь у всіх трьох взяттях воріт своєї колишньої команди – забив два голи та віддав один гольовий пас.

На 83-й хвилині динамівці все ж забили м’яч престижу. Полегенько навісив із правого флангу, а Акубардія випередив у повітрі захисника та голкіпера гостей, головою відправивши м’яч у порожні ворота.

1:3 – команда Вадима Євтушенка зазнає першої у сезоні домашньої поразки.

Сезон 2015/16. Перша ліга. 12 тур

11.10.2015. Конча-Заспа. НТБ «Динамо». 400 глядачів

«Динамо-2» - «Оболонь-Бровар» - 0:2 (0:1)

«Динамо-2»: Камінський, Трубочкін (к) (Дмитренко, 84), Братков, Очігава, Чорноморець (Акубардія, 53), Полегенько, Суарес, Ісраїлов, Трояновський, Панфілов (Жикол, 35), Маїк.

«Оболонь-Бровар»: Федорівський, Пінчук, Коваленко К., Аблітаров, Бідловський (Корнєв, 81), Проневич (к), Фаворов, Гордійчук, Сахнюк (Шевчук, 74), Коваленко І. (Мандзюк, 68), Продан.

Голи: Акубардія (83) - Фаворов (24, 60, з пенальті), Продан (50).

Попередження: Трубочкін (28), Маїк (66) – Продан (70).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер