Перша ліга. 12-й тур. «Геліос» – «Динамо-2» 2:0

Перша ліга. 12-й тур. «Геліос» – «Динамо-2» 2:0

Друга динамівська команда продовжує своє падіння вниз. Поразка в 12-му турі чемпіонату 1-ої ліги України стала для підопічних Андрія Гусіна (на фото) четвертою поспіль...

Різниця в класі між командами була помітна вже в першому таймі. Відчуваючи впевненість, господарі сміливо пішли вперед, практично не даючи динамівцям можливості для контратак. Перший небезпечний момент біля воріт голкіпера господарів Дениса Сидоренка був створений "біло-синіми" лише на 23-й хвилині: Артем Фаворов навісив у штрафний майданчик з кутового, а Дієго Суарес пробив поруч зі штангою.

До цього часу рахунок у матчі вже був відкритий. На 17-й хвилині Андрій Кандауров точним пасом вивів сам на сам з голкіпером Ігора Худоб'яка (не плутати з іншим Ігором Худоб'яком, півзахисником львівських «Карпат»), який технічно відправив м'яч у ворота Загладька.

На цьому «Геліос» не заспокоївся. Команда Володимира Шеховцова знову пішла в атаку і ледь не збільшила рахунок, але після удару все того ж Кандаурова за Романа Загладька зіграла поперечина. У наступній атаці міг відзначитися Раск, який пробив з 11-метрової позначки вище воріт. По такій грі лише безглузда випадковість могла дозволити киянам розраховувати хоча б на нічию. У гру команди потрібно було вносити корективи і, відчуваючи це, в перерві Гусін зробив одразу три заміни.

Початок другої половини зустрічі пройшов за невеликої територіальної переваги «Динамо-2». Було проведено кілька перспективних атак, Сидоренко з великими складнощами парирував дальній удар від Віталія Гемега. На 62-й хвилині тренери киян провели останню заміну, випустивши півзахисника Олександра Боровика, а через лічені хвилини динамівці залишилися в меншості, та ще й без воротаря. Загладько, вибігши зі штрафного майданчика, зіткнувся з Олександром Батальський і лише за допомогою лікарів залишив поле. Права на заміну Андрій Гусін більше не мав і у ворота «Динамо» став Боровик, який тільки но вийшов на поле. Після цього моменту думки гостей були не про атаку, а про те, як не дати супернику завдати удару по своїм воротам. До честі новоспеченого "голкіпера", він старався як міг.

На 86-й хвилині Боровик зловив м'яч після підступного удару головою Ігора Тістика. А на третій компенсованій хвилині він виявився безсилим. В'ячеслав Лухтанов не зумів як слід вибити м'яч в поле, Батальський підхопив його і точним ударом встановив остаточний рахунок матчу - 2:0.

Перша ліга. 12-й тур

29.09.12. м. Харків, «Геліос-Арена».

«Геліос» - «Динамо-2» - 2:0 (1:0)

«Геліос»: Сидоренко, Налигач, Лобойко (к), Худоб'як (Лисицин, 61), Кандауров, Комарницький, Костюк, Герасимець (Тістик, 52), Борзенко, Раск (Батальський, 46), Довгий (Хромих, 60).

«Динамо-2»: Загладько, Кушніров (к), Рижук, Ель Каддурі, Лухтанов, Чорноморець (Шевчук, 46), Суарес, Прокипчук (Коркішко, 46), Гемега, Фаворов (Сухомлинов. 46), Мединський (Боровик, 62 ).

Голи: Худоб'як (17), Батальський (90 +3).

Попереджені: Фаворов (21), Лухтанов (80).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер