1-а ліга. 13-й тур. «Динамо- 2» – ПФК «Суми» – 0:2. Звіт

1-а ліга. 13-й тур. «Динамо- 2» – ПФК «Суми» – 0:2. Звіт

Перед звітним поєдинком команди перебували на різних полюсах турнірної таблиці – «біло-сині» замикали її, а гості розташувалися безпосередньо за трійкою лідерів.

У порівнянні з матчем минулого туру, в якому «Динамо-2» поступилося на виїзді донецькому «Олімпіку», старший тренер Олександр Хацкевич зробив три заміни у стартовому складі. В'ячеслав Лухтанов замінив у центрі захисту Віталійса Ягодінскіса, а Дієго Суарес вийшов замість Олексія Савченка. Олег Маїк поступився своїм місцем на полі Віталію Каверіну.

Ігрові аспекти

Стартові хвилини особливої ​​активності збоку обох команд не принесли – на полі переважно велася позиційна боротьба за ініціативу. Моменти виникали завдяки стандартам: після подачі з кутового Хльобас пробив головою, але воротар перевів м'яча на кутовий, кілька разів традиційно непогано завдавав удари зі штрафних Алієв. Утім, найбільш небезпечними моментами в першому таймі суперники обмінялися під кінець перших 45-ти хвилин. Спочатку Кадимян зіграв на підборі та завдав удару з-за меж штрафного майданчика – Тимофеєв із другої спроби м'яча забрав. Динамівці же буквально в наступній атаці відповіли забитим м'ячем, але арбітр взяття воріт скасував, зафіксувавши офсайд у Юссуфа, який замикав простріл Алієва.

За не дуже цікавим першим таймом як правило слідує активніший другий. Тим паче, нічийний результат не влаштовував суперників. Першим тривожним дзвіночком для динамівців стала швидка контратака сумчан, після якої Кадимян пробив під поперечину – Тимофеєв перевів м'яча на кутовий. Утім, незабаром настирливий нападник свого таки домігся: прийнявши закидання зі своєї половини поля, Гегам пробив під поперечину – м'яч від верхньої планки перетнув лінію воріт.

Тренерський штаб «Динамо-2» спробував освіжити гру, зробивши кілька замін, але незабаром господарі пропустили ще один гол. Дубль оформив Кадимян, вдало замкнувши головою подачу з кутового.

Поступаючись у рахунку в два м'ячі, «біло-сині» пішли ва-банк, замість півзахисника (Карпа) та захисника (Лухтанова) вийшли нападники Маїк та Панфілов, але особливих дивідендів та тиску на ворота суперника ці заміни не принесли. Одного разу Братков непогано пробив після навісу Алієва з кутового, й Мякушко, накрутивши на лівому краю штрафного майданчика суперника, трохи не влучив у ближню дев'ятку – от і все, що дозволили створити сумчани підопічним Олександра Хацкевича до фінального свистка.

Таким чином, динамівці програли з рахунком 0:2, зазнавши вже третьої поразки поспіль, і залишилися на останньому місці в турнірній таблиці.

Ключовий момент

Перший м'яч у не дуже багатому на гольові моменти матчі завжди має визначальне значення. Його вдалося забити гостям, які, отримавши перевагу в рахунку, потім упевнено довели поєдинок до перемоги.

Топ-персона

Безсумнівно, героєм зустрічі став нападник ПФК «Суми» Кадимян, який у другому таймі забив два м'ячі, які стали вирішальними у зустрічі.

1-а ліга. 13-й тур

05.10.2013 р. с. Чапаєвка, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо-2» – ПФК «Суми» – 0:2 (0:0)

«Динамо-2»:
Тимофеєв, Рижук, Трубочкін, Братков, Лухтанов (Панфілов, 81), Юссуф, Суарес (Савченко, 60), Карп (Маїк, 69), Каверін (Мякушко, 63), Алієв (к), Хльобас.

ПФК «Суми»: Бабак, Лещук, Петрович, Котелюх (к), Радіонов, Лебеденко (Богачов, 46), Дурай, Масалов, Гавриленко (Даудов, 46), Скарлош (Тарасенко, 75), Кадимян (Мельник, 71).

Голи: Кадимян (59, 67).

Попереджені: Рижук (45) – Дурай (31).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер