Перша ліга. 16-й тур. ФК «Кримтеплиця» - «Динамо-2» - 3:1

Перша ліга. 16-й тур. ФК «Кримтеплиця» - «Динамо-2» - 3:1

Востаннє динамівці, які представляють клуб в 1-й лізі, набирали очки в далекому по швидкоплинним футбольними мірками серпні. З тих пір, після гостьової перемоги в останні дні літа над «Титаном», кияни поступилися у вісьмох зустрічах поспіль. Була надія, що вдасться вивезти очки з Молодіжного, де місцева «Кримтеплиця» також в нинішньому сезоні зірок з неба не хапає, займаючи в таблиці четверте з кінця місця. Але, на жаль, цього зробити не вдалося і цього разу.

У минулому турі в «Динамо-2» дебютував киргизький півзахисник Ахлетдін Ісраїлов, одразу відзначившись забитим м'ячем. І в цій зустрічі футболіст вийшов у стартовому складі. Будучи одним із найактивніших у своїй команді, на 18-й хвилині зустрічі Ахлетдін міг відкрити рахунок, але м'яч після його удару з лінії штрафного майданчика пройшов трохи вище поперечини. У першій половині динамівці були повноправними господарями ситуації, подовгу контролюючи м'яч і створюючи хай не дуже небезпечні, але все ж цілком реальні моменти для взяття воріт В'ячеслава Базилевича. Активністю відзначалися Дієго Суарес, Віталій Гемега, Ахлетдін Ісраїлов.

Більш досвідчені кримчани йти вперед не поспішали, вичікуючи зручні для цього моменти. Такий вони отримали на 25-й хвилині. Нічого не віщувало небезпеки, коли господарі заробили штрафний метрах в 23-х від воріт по діагоналі. Підійшов до м'яча, Платон Свиридов пробив точно під поперечину, заставши зненацька Артура Рудька. Динамівці одразу у відповідь провели хорошу атаку, але Ігор Мединський, вийшовши сам на сам з воротарем, пробив повз ціль. Після свистка на перерву динамівцям було від чого взятися за голову. Явно не на такий результат вони заслуговували при своїй досить організованій грі.

У роздягальні Андрію Гусіну вдалося підняти бойовий дух підопічних. Висока самовіддача динамівців і проведені кілька перспективних атак в дебюті другого тайму стали найкращим тому підтвердженням. Але м'яч знову опинився в динамівських воротах. Подача з кутового, Ігор Тимченко виграє «другий поверх» і головою відправляє м'яч у ворота.

Розуміючи, що втрачати в матчі більше нічого, Гусін вирішив оновити лінію атаки. Виглядало це дуже доречно - на 68-й хвилині Гемега двічі обіграв на фланзі свого захисника, навісив у штрафну зону, де Артем Фаворов зіграв на випередження і ударом головою скоротив розрив у рахунку. Після цього на поле вийшли номінальні нападники Дмитро Коркішко, Франк Теміле і Олексій Хобленко.

Але всі надії в останні двадцять хвилин зустрічі забити м'яч і вивезти хоч одне очко з Криму були розбиті безглуздою помилкою. Рудько помилився на виході, і Руслану Зейналову залишалося лише переправити м'яч вже в порожні ворота. Замість інтриги та напруженої кінцівки вийшла уповільнена гра за невеликої територіальної переваги динамівців. Господарі, як могли, тягнули час, проводячи планові заміни. У підсумку, «Кримтеплиця» перемогла 3:1.

Перша ліга. 16 тур

20.10.2012. Крим, сел. .Молодіжне, стадіон КТ «Спорт-Арена»

«Кримтеплиця» - «Динамо-2» - 3:1 (1:0)

«Кримтеплиця»: Базилевич, Луценко, Дитятьєв (к), Симончук (Михайлюк, 90), Цой, Топчевский (Бидловський, 72), Мельник (Мемешев, 83), Свиридов (Палагнюк, 90), Зейналов, Тимченко, Карамушка.

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров (к), Козлов, Рижук, Ель Каддурі, Лухтанов, Дієго Суарес, Фаворов (Боровик, 89), Гемега (Коркішко, 69), Ісраїлов (Теміле, 69), Мединський (Хобленко, 69).

Голи: Свиридов (25), Тимченко (54), Зейналов (70) - Фаворов (68).

Попереджені: Базилевич (17) - Дієго Суарес (57).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер