Перша ліга. 18 тур. «Динамо-2» – ПФК «Олександрія». Прев’ю

Перша ліга. 18 тур. «Динамо-2» – ПФК «Олександрія». Прев’ю

«Динамо-2»: зберегти хороший настрій

Так склався календар для другої команди «Динамо», що протягом п'яти днів на неї чекає випробування матчами з минулорічними учасниками Прем'єр-ліги. Іспит «Оболонню» підопічні Андрія Гусіна здали на «відмінно», попереду – непростий поєдинок із ПФК «Олександрія», що займає в таблиці поточної першості третє місце.

Завдяки перемозі над «Оболонню» (2:1) у перенесеному матчі 9-го туру «біло-сині» перервали свою невтішну серію з дев'яти поразок поспіль (різниця м'ячів – 6:22). І, незважаючи на те, що «Динамо-2» продовжує займати останнє місце в таблиці (відставання від «Титана», який перебуває на 15-му місці, становить шість очок), привід для оптимізму є.

«Дуже радий, що неприємна серія перервалася, будемо сподіватися, що ця перемога стане поштовхом до наших майбутніх успіхів», – зазначив після матчу з «Оболонню» старший тренер «Динамо-2» Андрій Гусін.

Перед матчем із «Олександрією» в таборі другої динамівської команди панує хороша атмосфера. «З лідерами ми граємо гідно, важливо зберегти хороший настрій і намагатися уникнути помилок, які у нас були. У тому, що з нашого боку буде хороша гра, я не сумніваюся», – запевнив перед майбутнім матчем Андрій Гусін. Тепер головне, щоб свій настрій тренеру вдалося передати і футболістам.

ПФК «Олександрія»: не відпустити конкурентів

Клуб із районного центру Кіровоградської області після того, як за підсумками минулого сезону вибув із Прем'єр-ліги, не має наміру довго затримуватися в дивізіоні, котрий є на ранг нижчим. Маючи на даний момент серію без поразок в 11-ть матчів, ПФК «Олександрія» за підсумками першого кола ділить друге місце зі «Сталлю» (по 33 очки), недотягуючи лише на два бали до ПФК «Севастополь».

У нинішньому сезоні олександрійці лише в шести матчах із 17-ти зіграних забивали більше одного м'яча. «Ми не маємо права давати можливість нашим головним конкурентам відриватися від нас у турнірній таблиці. Залишається найголовніше – навчитися реалізовувати гольові моменти у своїх матчах», – зазначив після поєдинку з ФК «Одеса» (1:0) в минулому турі головний тренер наших гостей Андрій Купцов.

Найкращим бомбардиром олександрійців у нинішньому сезоні є В'ячеслав Шевченко. В середньому нападник забиває один м'яч у двох матчах – на його рахунку 8 м'ячів у 16-ти проведених іграх.

Останній матч: все вирішилося в першому таймі

Виїзним матчем із ПФК «Олександрія» друга команда «Динамо» відкривала для себе сезон 2012/2013 рр. Уже до середини першого тайму господарі зняли всі питання щодо переможця завдяки точним ударам Станіслава Микицея (2 хв.), В'ячеслава Шевченка (20 хв.) та Сергія Старенького (23 хв.), два з яких були забиті головою. Все, що вдалося «біло-синім», – це гол престижу в середині другого тайму у виконанні Віталія Гемеги.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер