Перша ліга. 18-й тур. «Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 1:2

Перша ліга. 18-й тур. «Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 1:2

Здобувши минулого тижня перемогу над «Оболонню» (2:1), на другу команду «Динамо» очікував поєдинок зі ще одним минулорічним учасником Прем'єр-ліги - ПФК «Олександрія». Втім, враховуючи нинішній турнірне становище динамівців, на кожен матч, незалежно від суперника, необхідно налаштовуватися, як на останній бій.

У порівнянні з переможним матчем проти «пивоварів», в стартовому складі «Динамо-2» було зроблено три зміни. Звичне місце на правому фланзі захисту зайняв Дмитро Кушніров, замінивши Кирила Козлова, Дієго Суарес з'явився в центрі поля замість Дмитра Коркішка, а Сергій Шевчук діяв на вістрі атаки замість Ігора Мединського.

У тому, що з настроєм у «Динамо-2» все гаразд, нечисленні вболівальники, які зібралися ввечері в понеділок на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського, змогли переконатися вже в дебюті матчу. Підопічні Андрія Гусіна демонстрували пресинг по всьому периметру поля, заставши, схоже, тим самим зненацька суперника, який допускав великий відсоток браку в передачах. Активність господарів призвела до взяття воріт вже на 15-й хвилині матчу. Після подачі з кутового Артем Фаворов виграв верхову боротьбу у захисника і головою відправив м'яч у сітку, забивши свій другий м'яч у нинішньому сезоні.

Незважаючи на те, що «Динамо-2» протистояв суперник, який входить на даний момент до трійки лідерів, наші хлопці не думали зупинятися на досягнутому. Через пару хвилин господарям вдалася швидка контратака, яку ударом з гострого кута завершував Шевчук - воротар із труднощами парирував м'яч. Аж до закінчення першого тайму підопічні Андрія Гусіна так і не дозволили гостям створити що-небудь небезпечне біля своїх воріт.

На другий тайм «Олександрія» вийшла дуже мотивованою, з перших хвилин заволодівши територіальною перевагою. І досить швидко рахунок став рівним - після подачі зі штрафного Сергій Басов вдало підставив голову, переправивши м'яч у кут воріт Артура Рудька.

Після цього на полі почалася гра на зустрічних курсах - команди відповідали атакою на атаку. У «Динамо-2» активно на флангах працювали Франк Теміле і Ахлетдін Ісраїлов, але їхні навіси в штрафний майданчик нейтралізовував захист «Олександрії» на чолі з воротарем. Нарешті, за 20 хвилин до кінця матчу гостям знову вдалося забити. Вигравши позицію у В'ячеслава Лухтанова, після подачі з флангу точно по воротах пробив Василь Грицук.

В останні хвилини матчу більш активно діяли динамівці. З 86-ї хвилини підопічні Андрія Гусіна грали в більшості після вилучення за друге попередження автора одного з м'ячів у ворота «Динамо-2» Сергія Басова, зрівняти рахунок «біло-синім» не вдалося.

У підсумку - мінімальна поразка нашої команди, яке залишає її на останньому місці в таблиці.

Перша ліга. 18-й тур

05.11.2012. м. Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 185 глядачів

«Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 1:2 (1:0).

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров (к), Рижук, Чорноморець, Лухтанов, Суарес, Фаворов, Гемега (Єрмаченко, 82), Ісраїлов, Шевчук (Мединський, 56), Теміле (Хобленко, 75).

ПФК «Олександрія»: Зарубін, Сахневич, Чередниченко (к), Кіча (Полярус, 46; Шендрик, 89), Гавриш, Шевченко (Кралик, 85), Запорожан, Старенький, Банада, Бондаренко (Грицук, 58), Басов.

Голи: Фаворов (15) - Басов (53), Грицук (72).

Попереджений: Басов (55).

Видалений: Басов (86, друге попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер