1-а ліга. 19-й тур. МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 3:0

1-а ліга. 19-й тур. МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 3:0

У порівнянні з останнім календарним матчем, проти «Нафтовик-Укрнафта», тренерський штаб «біло-синіх» зробив три зміни у стартовому складі. Дві з них були вимушеними – замість дискваліфікованого Івана Трубочкіна та травмованого Дієго Суареса на полі з перших хвилин з'явилися Віталійс Ягодінскіс та Каталін Карп. Також до заявки не потрапив Айїла Юссуф, позицію якого зайняв Олександр Цибульник.

Ігрові аспекти

Зі стартових хвилин активнішими були господарі, які, безсумнівно, хотіли реабілітуватися перед рідними вболівальниками за не дуже вдалі результати в нинішньому сезоні. Втім, забити їм у перші 45 хвилин так і не вдалося.

Другий же тайм, на відміну від першого, більш активно розпочали гості. З подачею зі штрафного з лівого флангу миколаївці впоралися, а Маїк, прийнявши м'яча в штрафному майданчику після пасу Каверіна, з близької відстані сам запустив м'яча вище воріт. Господарі, у свою чергу, перший небезпечний момент після перерви реалізували – Кучеренко навісив зі штрафного, а найкращий бомбардир «Миколаєва» й усієї 1-ї ліги Сергійчук вдало замкнув дальню стійку, спрямувавши м'яча у ворота з близької відстані.

Пропущений м'яч украй негативно вплинув на гравців «Динамо-2», оскільки лише за п'ять хвилин вони пропустили й другий м'яч. Після подачі з кутового м'яч відскочив до Чучмана, який метрів із 14-ти пробив точно в нижній кут воріт.

Подвоївши свою перевагу, господарі поля почали грати за рахунком, віддавши територію команді Хацкевича. Той кинув у бій відразу двох нападників, Яремчука та Панфілова, прибравши з поля футболістів середньої лінії Цибульника та Мякушка. Втім, не можна сказати, що завдяки змінам гості почали активніше діяти біля воріт суперника. Все, що можна згадати, – це удар Савченка в стінку зі штрафного та прицільний удар Яремчука, з яким легко впорався воротар. До всього цього партнерів підвів захисник Іван Спичка, за десять хвилин до завершення матчу отримавши червону картку за неігровий епізод.

У підсумку, залишившись удесятьох, динамівці не змогли уникнути розгромної поразки. Вже в компенсований час арбітр призначив пенальті у ворота гостей, який упевнено реалізував Каблаш.

Таким чином, на зимову перерву «Динамо-2» йде на останньому місці турнірної таблиці першої ліги, відстаючи на п'ять очок від «Геліоса» та на шість – від свого сьогоднішнього суперника, МФК «Миколаїв».

Ключовий момент

П'ятихвилинка незабаром після перерви, коли господарям вдалося забити два м'ячі, буквально шокувала футболістів «Динамо-2». Знайти в собі сили забити навіть гол престижу підопічні Олександра Хацкевича, на жаль, не змогли.

Топ-персона


Найкращий бомбардир першої ліги Михайло Сергійчик, відкривши рахунок, полегшив завдання своїм партнерам, які впродовж матчу змогли збільшити свою перевагу й довести її до розгромного.

1-а ліга. Перенесений матч 19-го туру

30.11.2013 р., м. Миколаїв, Центральний міський стадіон. 1,500 глядачів

МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 3:0 (0:0).

МФК «Миколаїв»:
Товт, Пєсков (к), Сергійчук (Ковальов, 83), Кучеренко, Чорній, Владов, Чучман (Найко, 69), Берко (Каблаш, 25), Джгереная, Бринько, Буличов.

«Динамо-2»: Волинець, Рижук, Братков (к), Ягодінскіс, Спичка, Карп, Савченко (Акубардія, 87), Цибульник (Яремчук, 61), Каверін, Мякушко (Панфілов, 74), Маїк.

Голи: Сергійчук (53), Чучман (58), Каблаш (90+3).

Попереджені: Каблаш (90+1) – Каверін (13), Братков (45).

Вилучений: Спичка (81).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер