1-ша ліга. 21-й тур. «Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 2:0

1-ша ліга. 21-й тур. «Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 2:0

У порівнянні з грою попереднього туру проти лідера першості, «Олександрії», в якій динамівці поступилися на виїзді з рахунком 0:4, у стартовому складі «Динамо-2» з’явилися три нових прізвища. Замість Євгена Волинця, Романа Яремчука та Олексія Хобленка зі стартових хвилин грали Георгій Бущан, Ахлідин Ісраїлов та Іван Трубочкін, який відбув дискваліфікацію.

Волинець та Хобленко цього разу опинилися в запасі, а Роман Яремчук, як відомо, викликаний Олександром Петраковим на навчально-тренувальний збір юнацької збірної України U-20, яка готується до участі у фінальній частині чемпіонату світу – 2015, й завтра зіграє товариську гру з однолітками зі збірної Білорусі.

Звітна гра розпочалася в доволі спокійному темпі. У перші хвилини команди не поспішали форсувати події й, як наслідок, було багато боротьби в центрі поля, а до небезпечних загроз воротам принаймні однієї з команд справа не доходила.

Лише після завершення першої третини гри почали виникати гольові моменти, які одразу ж перетворилися на взяття воріт. Рахунок було відкрито ударом із пенальті. Заробив його Ісраїлов, якому Вадим Євтушенко, як виявилося, недарма довірив місце в основі. Реалізував вирок арбітра Антон Братков, який спрямував м’яча в самісінький кут воріт.

Перед перервою гості отримали чудову можливість зрівняти рахунок, проте удар Пасича з близької відстані виявився неточним. А на самому початку другого тайму динамівці ледь не забили вдруге, проте після удару Ісраїлова м’яч полетів над поперечиною.

Час спливав, моменти виникали біля обох воріт, проте рахунок до 90-ї хвилини так і не змінився. І лише в компенсований час було забито ще один гол, на щастя, у ворота гостей. І знову з пенальті, який заробив Ісраїлов. Цього разу 11-метровий взявся виконувати сам постраждалий, ставши героєм та найкориснішим гравцем матчу, виправдавши таким чином довіру тренера.

До речі, підтримати своїх вихованців наживо приїхав екс-тренер «Динамо-2», а зараз головний тренер національної збірної Білорусі Олександр Хацкевич.

Динамівці фактично здобули перемогу в «матчі за шість очок», адже перед грою «Динамо-2» та «Нафтовик» мали однакову кількість очок. Завдяки перемозі команда Вадима Євтушенка повернула собі шосту сходинку в турнірній таблиці, маючи гру в запасі.

1-а ліга. 21-й тур

14.04.2015. Київ. НТБ «Динамо»

«Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 2:0 (1:0)

«Динамо-2»: Бущан, Чорноморець, Братков, Трубочкін (к), Болденков, Гемега, Ісраїлов, Морозенко (Скидан, 80), Савченко (Панфілов, 85), Полярус, Маїк (Хобленко, 65).

«Нафтовик»: Варцаба, Циколія, Бояринцев (к), Антонюк, Світличний (Пасич Є., 88), Листопад, Крапивний (Сондей, 46), Павелько, Арвеладзе, Пасич Г. (Білий, 80), Войцеховський (Яременко, 75).

Голи: Братков (32, з пенальті), Ісраїлов (90+3, з пенальті).

Попередження: Морозенко (45), Скидан (87), Ісраїлов (90+2) – Листопад (58).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер