1-ша ліга. 25-й тур. «Динамо-2» – «Десна» – 1:1

1-ша ліга. 25-й тур. «Динамо-2» – «Десна» – 1:1

На зелений газон динамівської арени гравців обох команди вивели діти. «Динамо» приєдналося до соціальної ініціативи ФФУ та ПФЛ «Допоможемо переселенцям разом!», спрямованої на підтримку переселенців із АР Крим та Донбасу. У матчах, що залишилися у весняній частині сезону першої ліги, футболістів на поле будуть виводити діти з сімей, змушених залишити рідні домівки.

Порівняно з п'ятничним матчем із дніпродзержинською «Сталлю», що завершився мінімальною поразкою «Динамо-2», у стартовому складі Вадим Євтушенко провів дві заміни: в півзахисті Савченка замінив Ісраїлов, а в нападі замість Маїка вийшов Хобленко.

У попередніх трьох матчах кияни провели лише два м'ячі, мабуть, цей аспект привів тренера до рішення видозмінити атакуючу лінію.

А почалася гра на зустрічних курсах, із невеликою територіальною перевагою чернігівчан. Першого удару завдав екс-динамівець Скепський, із 20-ти метрів перевіривши надійність Волинця. Трохи пізніше небезпечно пробивав Картушов. Ближче до середини тайму вже кияни стали більш активними та наполегливими. Після скидання від захисника гостей м'яча підхопив Полярус, але удар влучним не вийшов. Ще один момент Артем змарнував наприкінці тайму, не дотягнувшись до м'яча після флангового прострілу.

Ще більш помітною перевага господарів стала в другому таймі. Щоправда, тривало це недовго, до забитого м'яча. Його автором став Ахлетдін Ісраїлов, чудово пробивши метрів із 23-х.

Забитий м'яч став для киргизького півзахисника третім у нинішньому сезоні. За рахунку 1:0 ініціатива перейшла до «Десни». Команда стала більше атакувати, оголюючи тили, чим ледь не скористалися кияни. Яремчук ледь не вийшов віч-на-віч із воротарем, але вирішив віддати м'яча на Поляруса, удар якого парирував голкіпер. За чверть години до фінального свистка тренери провели шість замін, по три кожен. Невелика пауза дозволила у вельми спекотну погоду перевести подих, зібравшись із силами на кінцівку.

На 82-й хвилині зустрічі «Десна» заробила штрафний, до м'яча підійшов найкращий бомбардир Картушов та не без допомоги підступного рикошету спрямував його в самий кут, забивши свій шостий гол у сезоні. Такий розвиток подій явно не входив до планів молодих динамівців. Завершальні хвилини зустрічі минули на гостьовій половині поля, був близьким до взяття воріт Маїк. Але дорогоцінний час спливав, не допомогли й компенсовані арбітром п'ять хвилин...

Перша ліга. 25-й тур

06.05.2015. м. Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 500 глядачів

«Динамо-2» – «Десна» – 1:1 (0:0)

«Динамо-2»: Волинець, Чорноморець, Болденков, Трубочкін (к), Братков, Скидан (Морозенко, 73), Гемега (Акубардія, 87), Ісраїлов (Савченко, 77), Полярус, Яремчук, Хобленко (Маїк, 73).

«Десна»: Сітало, Жук, Щедраков (Деребчинський, 76), Каваців, Кисіль (Бовтрук, 71), Картушов, Мельник (к), Сухомлинов, Скепський (Кондратюк, 77), Крамар (Чуланов, 90+4), Єлісеєв.

Голи: Ісраїлов (59) – Картушов (82).

Попереджені: Яремчук (66), Савченко (78) – Щедраков (71), Деребчинський (81).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер