1-а ліга. 25-й тур. ФК «Полтава» – «Динамо-2». Прев'ю

1-а ліга. 25-й тур. ФК «Полтава» – «Динамо-2». Прев'ю

Матч відбудеться на міському стадіоні «Локомотив» (вміщує 2500 глядачів), початок – о 15:00.

«Динамо-2»: ступити на переможну стежку

Із поновленням другої частини сезону в 1-й лізі позитивних емоцій шанувальникам «біло-синіх» явно не додалося. Два домашні матчі, в яких підопічні Андрія Гусіна цілком могли розраховувати на максимальний результат, у підсумку принесли лише одне очко – поразка від «Титана» (1:3) та нічия з «Буковиною» (1:1).

Втім, поєдинок із чернівецькою командою показав, що скидати з рахунків динамівців зарано. Незважаючи на те, що «Буковина» на даний момент посідає шосте місце в таблиці, а «Динамо-2» розташувалося на останньому, саме «біло-сині» володіли ініціативою більшу частину матчу й цілком могли досягти перемоги. Але підвела стара проблема – реалізація на завершальній стадії, про що ледь не після кожного матчу «біло-синіх» згадує старший тренер команди.

Проблем зі складом на майбутній матч у тренерського штабу немає. Захисник Сергій Логінов відбув дискваліфікацію за вилучення в матчі з «Титаном», також повністю оговтався після травми найкращий бомбардир «Динамо-2» Дмитро Коркішко, який уже в минулому матчі з «Буковиною» вийшов на заміну.

ФК «Полтава»: із прицілом на майбутнє

Як для новачка 1-ї ліги, нинішній сезон для ФК «Полтава» складається цілком успішно. Команда посідає комфортне дев'яте місце в турнірній таблиці, фактично забезпечивши себе від пониження в класі, більше того – від четвертого місця на даний момент «городян» відокремлюють лише чотири очки. Втім, напевно, великі надії керівництво та тренерський штаб будуть покладати на наступний сезон, про що свідчить трансферна політика клубу в зимове міжсезоння.

Під час паузи в чемпіонаті лави полтавців поповнили одразу кілька досвідчених футболістів. Так, із розваленої «Оболоні» прийшли півзахисники Андрій Конюшенко, Антон Шевчук, а також нападник Дмитро Воробей, із ужгородської «Говерли» – гравець середньої лінії Владислав Микуляк. Також варто згадати півзахисника Єгора Лугачова, який має досвід виступів у московському «Спартаку» та київському «Арсеналі». Продовжив орендну угоду з «городянами» нападник Руслан Івашко, який став найкращим бомбардиром команди в першій частині сезону (10 м'ячів у 18-ти матчах).

Відповідно до календаря, полтавчани після перерви провели вже три матчі. Щоправда, на поле довелося виходити лише двічі, оскільки столична «Оболонь» знялася з першості й «Полтаві» автоматично було зараховано перемогу. А ось у двох наступних матчах підопічні екс-динамівця Анатолія Безсмертного переграли вдома «Зірку», після чого поступилися на виїзді «Одесі» – обидва матчі завершилися з однаковим рахунком 1:0.

У майбутньому поєдинку тренерський штаб «Полтави» не зможе розраховувати на одного із зимових новачків Андрія Конюшенко. Досвідчений футболіст був вилучений із поля в поєдинку з «Одесою» за дві жовті картки та змушений відбути один матч дискваліфікації.

Остання зустріч команд

У домашньому матчі з ФК «Полтава», який став дебютним в історії протистояння команд у 1-й лізі, динамівці розраховували продовжити безпрограшну серію, яка на той момент становила три матчі. Але всі надії на успішний результат були розбиті в середині першого тайму, коли дублем відзначився бомбардир полтавців Івашко – спочатку нападник реалізував вихід віч-на-віч із Артуром Рудьком, а незабаром замкнув головою навіс зі штрафного у виконанні Кіцути.

Надія на порятунок з'явилася після гола Дмитра Коркішка за шість хвилин до завершення матчу, який добив у ворота м'яч після свого ж удару, але буквально за дві хвилини остаточний рахунок завдяки реалізованому пенальті встановив Сірик.

1-а ліга. 8-й тур

01.09.2012. м. Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Динамо-2» – ФК «Полтава» – 1:3 (0:2)

«Динамо-2»:
Рудько, Кушніров (к), Козлов, Рижук, Лухтанов, Ель Каддурі, Хобленко (Фаворов, 46), Дієго Суарес, Гемега (Єрмаченко, 77), Теміле (Мединський, 77), Коркішко.

ФК «Полтава»: Романенко, Даценко, Кучеренко, Одинцов, Цапій, Безсалов (к), Бідненко (Козоріз, 77), Сагайдак, Кіцута (Степанишин, 65), Скепський (Сірик, 77), Івашко (Зеленевич, 72).

Голи: Коркішко (84) – Івашко (21, 25), Сірик (86, з пен).

Попереджений: Коркішко (35).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер