1-ша ліга. 28-й тур. «Динамо-2» – ФК «Одеса» – 3:0

1-ша ліга. 28-й тур. «Динамо-2» – ФК «Одеса» – 3:0

У гості до команди Андрія Гусіна приїхав безпосередній конкурент у боротьбі за «виживання» – ФК «Одеса».

У порівнянні з попереднім матчем, в якому «біло-сині» зіграли внічию на виїзді із «Зіркою» (2:2), тренерський штаб зробив три заміни. Замість В'ячеслава Лухтанова місце в захисті зайняв Олександр Чорноморець, на фланзі півзахисту Франка Теміле змінив Ахлетдін Ісраїлов, а місце під нападниками зайняв Євген Морозенко, який замінив Дмитра Коркішка.

Ігрові аспекти

Команди, враховуючи важливість результату, розпочали матч доволі обережно. Втім, «Динамо-2» на правах господарів усе ж більше володіло ініціативою й атакувало активніше.

За весь перший тайм гості нічого не створили біля володінь Артема Кичака, а от біля протилежних воріт моменти виникали переважно після стандартів. Каверін пробивав зі штрафного, але після рикошету воротар кулаками вибив м'яча, а після ударів головою Мединського та Бутенина шкіряна сфера пролітала зовсім поруч зі стійкою.

Останній шанс відкрити рахунок до перерви змарнував той же Бутенін, але знову м'яч розминувся з воротами, коли Артем замикав головою навіс із кутового.

Після перерви ситуація на полі не змінилася. Ось лише з реалізацією у молодих динамівців стало краще, й незабаром їм вдалося відкрити рахунок. Суарес, обігравши кількох захисників, відмінним пасом знайшов на дальній стійці Ісраїлова, який вдало підставив ногу та переправив м'яча у ворота.

Наставник гостей спробував виправити ситуацію замінами, але свіжим гравцям що-небудь змінити не вдалося. Навпаки, незабаром той же Ісраїлов подвоїв перевагу «біло-синіх», фактично знявши питання про переможця. Ахлетдін заробив і сам же блискуче виконав штрафний із 20-ти метрів, спрямувавши м'яча точно в дев'ятку.

У час, що залишився, одесити навіть не намагалися провести гол престижу, а динамівці наприкінці зустрічі довели рахунок до розгромного. Мединський розібрався з кількома опонентами, увірвався до штрафного майданчика й легко переграв воротаря з близької відстані. 3:0 – і «біло-сині», набравши 20 очок, за додатковими показниками обходять свого сьогоднішнього суперника, залишаючи тим самим зону вильоту.

Ключовий момент

Перший м'яч, який було забито на початку другого тайму, зняв нервову напругу та дозволив підопічним Андрія Гусіна досягти впевненої перемоги, яка перед наступними матчами першої ліги напевно додасть другим за рангом динамівцям упевненості у своїх силах.

Топ-персона

Ахлетдін Ісраїлов опинився в потрібний час у потрібному місці в епізоді з першим голом, а незабаром продемонстрував свою майстерність, блискуче виконавши штрафний.

Перша ліга. 28-й тур

02.05.2013 смт. Чапаєвка, НТБ «Динамо». 90 глядачів

«Динамо-2» – ФК «Одеса» – 3:0 (0:0)

«Динамо-2»:
Кичак, Кушніров, Рижук, Чорноморець, Логінов, Суарес, Бутенін (Боровик, 90), Ісраїлов, Каверін (Гемега, 90), Морозенко, Мединський (Хобленко, 90).

ФК «Одеса»: Паламарчук, Малин (Шестаков, 62), Гальський, Д.Пархоменко, Опря, Калита (Сіліч, 53), К.Пархоменко, Степанишин, Гавриленко (Томах, 80), Платунов, Піцик (Гостєв, 71) .

Голи: Ісраїлов (58, гольовий пас Суарес, 73), Мединський (90).

Попереджений: Суарес (6).

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер