1-а ліга. 29-й тур. «Динамо-2» – «Геліос» – 0:2

1-а ліга. 29-й тур. «Динамо-2» – «Геліос» – 0:2

Гра відбулася на натуральному газоні одного з полів динамівської бази в Кончі-Заспі за ідеальних для футболу погодних умов.

У порівнянні з попередньою переможною зустріччю старший тренер других за рангом динамівців Андрій Гусін, спростовуючи стару добру істину про те, що переможний склад не змінюють, зробив дві зміни у стартовому протоколі своєї команди. В обороні замість Олександра Чорноморця було заявлено В'ячеслава Лухтанова, а Артем Бутенін поступився місцем на полі Дмитру Коркішку.

Ігрові аспекти


Гості, які не приховують своїх амбіцій піднятися за решту матчів сезону якомога вище в турнірній таблиці, розпочали з місця в кар'єр.

Уже на 4-й хвилині Давидов промчав правим флангом та прострілив до центру штрафного майданчика, де першим на м'ячі опинився Лозовий, який одним вдалим дотиком переправив м'яча до сітки воріт.

Динамівці мали можливість швидко відігратися. Після подачі зі штрафного з меж штрафного майданчика пробивав Логінов, але м'яч після його удару полетів у бік від воріт. Незабаром ситуація на полі для господарів з поганої перетворилася на критичну. На 15-й хвилині після подачі з правого флангу захисники на ближній стійці програли боротьбу Раскову, дозволивши йому першим дістатися до м'яча й головою переправити сферу до воріт Кичака.

Такий гандикап уже на старті зустрічі дозволив підопічним Сергія Єсіна діяти більш надійно та спокійно дограти першу половину зустрічі.

У свою чергу, наставник «біло-синіх» Андрій Гусін був змушений робити корективи у грі своєї команди вже в перерві. Замість Сергія Логінова на полі з'явився Кирило Козлов.

Єсін відповів заміною на початку другої половини зустрічі. На полі з'явився новачок «Геліоса» зірковий ветеран, рекордсмен українських чемпіонатів Андрій Воробей, для якого гра з «Динамо-2» стала дебютною у футболці «Геліоса».

Тим часом, автора двох м'ячів у ворота «Одеси» у грі попереднього туру Ахлетдіна Ісраїлова в лавах динамівців замінив Франк Теміле, який пропускав той самий матч із одеситами. Також на полі з'явилися Гемега та Балан. Усі ці заміни додали діям господарів в атаці гостроти, однак гості, надійно збудувавши свої редути, на досвіді захистили перевагу, здобуту ще на старті зустрічі.

Ключовий момент

Другий гол, який забив уже на 15-й хвилині гри Расков, настільки вплинув на господарів, що оговтатися від цього шоку вони до кінця гри так і не спромоглися.

Топ-персона

Вихованець київського «Динамо» Олександр Яценко, для якого «Геліос» став уже сьомим клубом у кар'єрі, як завжди вміло відпрацював в обороні харків'ян, не дозволивши розгулятися атакуючим гравцям «біло-синіх».

Перша ліга. 29-й тур

07.05.2013 смт. Чапаєвка, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо-2» – «Геліос» – 0:2 (0:2)

«Динамо-2»:
Кичак, Кушніров, Рижук (Балан, 72), Лухтанов, Логінов (Козлов, 46), Суарес, Ісраїлов (Теміле, 59), Каверін (Гемега, 67), Морозенко, Коркішко, Мединський (Хобленко, 90).

«Геліос»: Сидоренко, Борзенко, Яценко, Налигач, Комарницький, Костюк, Довгий, Герасимець (Загинайлов. 80), Лозовий (Яхно, 75), Давидов (Качур, 72), Расков (Воробей, 54).

Голи: Лозовий (4), Расков (15).

Попередження:
Суарес (90) – Яхно (79).

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер