1-а ліга. 34-й тур. «Севастополь» - «Динамо-2». Прев'ю

1-а ліга. 34-й тур. «Севастополь» - «Динамо-2». Прев'ю

Початок зустрічі о 18:00.

«Динамо-2»: з надією на краще

Нинішній сезон для «Динамо-2» в 1-й лізі видався чи не найгіршим в історії. Напередодні зимової перерви навіть здавалося, що після провальної першої половини сезону шансів у команди на збереження прописки в дивізіоні практично не залишилося. Але на початку травня, немов з приходом тепла в Україну, настала і своєрідна відлига у грі «біло-синіх». Першою «ластівкою» у вигляді трьох очок стала перемога над одним з головних конкурентів за виживання - «Одесою». Слідом за цим успіхом послідували тріумфи над «Нафтовиком», білоцерківським «Арсеналом» і «Кримтеплицею».

Таким чином, набравши після 33-х турів 29 очок, «Динамо-2» забронювало за собою 15-й рядок у турнірній таблиці і зрушити команду з цього місця вже ніхто не зможе. На жаль, як і не по силам підопічним Андрія Гусіна поліпшити своє турнірне становище. Частково завдання збереження прописки в дивізіоні було виконане, але лише частково, адже «біло-синім» доведеться зіграти у перехідних матчах за право виступати в 1-й лізі.

Незважаючи на те, що з турнірної точки зору поєдинок з «Севастополем» вже нічого не вирішує, здобути перемогу над тріумфатором 1-ї ліги сезону 2012/13 і учасником Прем'єр-ліги сезону 2013/14, молодим хлопцям з «Динамо-2» буде, як мінімум, почесно. На жаль, точно не зіграє в цьому поєдинку захисник Сергій Логінов, який продовжує відновлюватися після травми переднього м'яза стегна. Також під питанням участь у матчі нападника Андрія Воронкова, у якого були проблеми зі спиною, через що він пропустив дві останні зустрічі.

«Севастополь»: всі думки про Прем'єр-лігу

Перед початком нового сезону «Севастополь» називали чи не головним претендентом на підвищення в класі, і команда сповна виправдала очікування. По складу кримчани не поступаються багатьом колективам Прем'єр-ліги, а підтвердженням цих слів служить півфінал національного Кубка, куди підопічні Олега Кононова, який не так давно виводив у груповий турнір Ліги Європи львівські «Карпати», пройшли крізь «Буковину», «Кривбас», тернопільську «Ниву», «Таврію», і лише на стадії 1/2 були зупинені донецьким «Шахтарем».

У 33-х матчах 1-ї ліги «Севастополь» здобув 22 перемоги при 7 нічиїх та 4 поразках, при цьому на домашній арені моряки за сезон жодного разу не програли! Набравши 73 пункти, вони випередили алчевську «Сталь», яка зайняла друге місце, на вісім очок. Забили «синьо-білі» 71 м'яч, що є кращим показником в лізі (наприклад, «Динамо-2» влучало у ворота суперників 31 раз). Природно, видатні показники команди в атаці не могли не залишитися непоміченими, тому наставник національної збірної України Микола Фоменко викликав до табору «жовто-синіх» на гру з Чорногорією нападника кримчан Олександра Ковпака, який першу половину сезону провів у столичному «Арсеналі».

Днями у столичному готелі «Опера» відбулися збори команд-учасниць Прем'єр-ліги сезону 2013/14, на якому, незважаючи на незакінчений сезон у 1-й лізі, був присутній і представник «Севастополя». До того ж після жеребкування нового чемпіонату стало відомо, коли перша команда «Динамо» зустрінеться з новачком елітного дивізіону. Відбудеться це в 3-му турі в Києві, 27 липня (базовий день).

Остання зустріч:

1 ліга. 17-й тур

26.10.2012, смт.Чапаєвка. НТБ «Динамо». 600 глядачів

«Динамо-2» - ПФК «Севастополь» - 2:4 (1:2)

«Динамо-2»: Рудько, Рижук, Кушніров (к), Коркішко, Фаворов, Суарес, Чорноморець, Мединський, Ісраїлов, Гемега (Теміле, 66), Лухтанов.

«Севастополь»: Литовка, Караваєв, Новак, Гвініанідзе, Воронін, Крамар, Левандовські (к) (Малиновський, 65), Данішевський (Коваль, 56), Танчик (Жабокрицький, 81), Карноза, Кузнєцов (Алоїзі, 73).

Голи: Лухтанов (26, гольовий пас Ісраїлов), Коркішко (89, з пенальті) - Кузнєцов (11, 30, 58, 61).

Попереджений: Кушніров (40).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер