1-а ліга. 3-й тур. «Зірка» – «Динамо-2». Прев'ю

1-а ліга. 3-й тур. «Зірка» – «Динамо-2». Прев'ю

Початок матчу – о 18:00.

«Динамо-2»: зміцніти й перервати нічийний синдром

Старт сезону вийшов для оновленої другої команди «Динамо» неоднозначним. З одного боку, рівень першої ліги на порядок вищий за молодіжну першість, де переважно виступала більшість футболістів нинішнього скликання «Динамо-2», і, звичайно, хлопцям необхідно адаптуватися до більш силового, чоловічого футболу. З іншого – всі пам'ятають результати минулого сезону, коли від вильоту до другої ліги «біло-синіх» врятувала лише перемога в стикових матчах. Второваною стежкою минулорічного «Динамо-2» нинішній тренерський штаб та футболісти пройти явно не захочуть...

Після двох матчів у «біло-синіх» в активі два очки за дві нічиї (виїзну з «Десною» та домашню з «Олександрією»). Радує, що в двох поєдинках команда не пропустила жодного м'яча, засмучує – що так само не вдалося жодного м'яча забити. Але тренерський штаб оптимістично дивиться на ситуацію, й усі впевнені в подальшому прогресі як індивідуальної майстерності футболістів, так і командних результатів.

«Хлопці навчаються в таких іграх. Ми грали цим складом у чемпіонаті U-21. Зрозуміло, що в 1-й лізі грають дорослі, досвідчені гравці, футбол тут більш силовий, динамічний порівняно з молодіжним чемпіонатом. Тому в таких іграх наші футболісти мають зростати та будуть зростати», – зазначив після гри з «Олександрією» (0:0) асистент старшого тренера «Динамо-2» Сергій Процюк.

За підсумками згаданого матчу з «Олександрією» «біло-сині» не дорахувалися кількох людей. За некоректну поведінку було вилученого старшого тренера Олександра Хацкевича. Тепер він не зможе керувати діями своїх підопічних у Кіровограді. Також не допоможе команді досвідчений Олександр Алієв, який достроково залишив поле на останніх хвилинах за повторне попередження.

«Зірка»: реабілітуватися перед уболівальниками

Матч минулого туру, який «Зірка» проводила в Охтирці проти місцевого «Нафтовика», додав негативних емоцій керівництву та вболівальникам клубу. Кіровоградці поступилися з розгромним рахунком – 0:4, а головний тренер команди Микола Федоренко після матчу зазначив, що «необхідно терміново змінювати психологію гравців, які проявили безхарактерність, безвольність та безвідповідальність». Враховуючи те, що відвідуваність домашніх матчів «Зірки» доволі хороша, навряд чи варто говорити, що на майбутній матч із «Динамо-2» футболісти господарів будуть виходити подвійно мотивованими, щоб реабілітуватися в очах власних вболівальників...

Очікується повернення до складу захисників Андрія Бурдіяна, Вадима Родіни, півзахисника Олександра Кочури та нападника Олексія Чичикова, які не брали участі в матчі минулого туру через ушкодження, а також поява на полі з перших хвилин захисників Тараса Зінчука, Романа Бочкура й найкращого нападника за підсумками минулого сезону Ярослава Галенка (12 голів), які повернулися з Універсіади в Казані.

До розташування команди вони повернулися напередодні поєдинку з «Нафтовиком», тому тренерський штаб у повній мірі в Охтирці задіяв лише Бочкура, а Галенко вийшов на заміну після перерви.

Якщо говорити про персоналії, то в «Зірці» виступають відразу семеро футболістів, які свого часу пройшли динамівську школу й виступали за третю та другу команди «біло-синіх». Це воротар Павло Поштаренко, захисники Тарас Пінчук, Вадим Родіна (один матч у нинішньому сезоні), півзахисники Віталій Сокуренко (два матчі), Дмитро Осадчий (два матчі), Андрій Смалько (два матчі) та нападник Андрій Порошин.

Остання зустріч команд

Чемпіонат України. 1-а ліга 2012/2013. 27-й тур


27.04.2013 м. Кіровоград. Стадіон «Зірка». 3,300 глядачів.

«Зірка» – «Динамо-2» – 2:2 (1:1)

«Зірка»:
Ширяєв, Пінчук, Бочкур, Родіна, Горбаненко (Іванов, 69; Порошин, 79), Шаврін, Галенко, О.Логінов (Рудницький, 90), Степанов – кап (Фатєєв, 65), Кочура, Насибулін.

«Динамо-2»: Кичак, Рижук (Чорноморець, 54), Кушніров – кап, Коркішко, Дієго Суарес, Мединський, Теміле (Гемега, 71), Лухтанов, С.Логінов, Бутенін, Каверін (Морозенко, 87).

Голи: Галенко (19), Шаврін (69, з пенальті) – Лухтанов (39), Мединський (62).

Попереджені: Галенко (55), О.Логінов (83), Шаврін (87), Насибулін (90+4), Порошин (90+4) – Каверін (30), Коркішко (47), Чорноморець (55), Теміле ( 68), Мединський (73).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер