Перша ліга. 6-й тур. «Динамо-2» - «Сталь» - 0:0. Пристойний виступ проти лідера

Перша ліга. 6-й тур. «Динамо-2» - «Сталь» - 0:0. Пристойний виступ проти лідера

На стадіоні імені Лобановського була рівна гра, що завершилася нульовою нічиєю.

Як і припускав наставник киян Андрій Гусін, з кожним туром його підопічні будуть додавати. З'являється зіграність, гравці все краще розуміють один одного і втілюють у життя тренерські установки. Після чотирьох поспіль поразок на старті мало хто сподівався, що динамівці зможуть на рівних протистояти лідерам - «Буковині» та «Сталі». На щастя для вболівальників «біло-синіх», і до честі для самих молодих гравців, найгірші очікування не виправдалися. З Чернівців команда привезла впевнену перемогу, а з алчевським клубом звела гру внічию.

В першу чергу підвищення рівня гри динамівців пов'язано з налагодженням дій в захисті. Від цього йде спокій і порядок, який передається в середню і атакуючу лінії. Повернувся з оглядин з клубів Франції та Німеччини гравець молодіжної збірної України Темур Парцванія, більш впевнено виглядають Дмитро Кушніров і В'ячеслав Лухтанов. У звітній зустрічі динамівцям також допоміг найдосвідченіший Бадр Ель Каддурі.

Молоді та активні підопічні Андрія Гусіна не стали відсиджуватися в захисті, вирішивши вже в дебюті показати характер. На 11-й хвилині Гемега подав з флангу, захисник вибив м'яч на лінію штрафного майданчика, звідки Хобленко прицільно пробив прямо в штангу. Хоча арбітр на секунду раніше зафіксував офсайд, атака заслужила оплески глядачів. Ініціативою переважно володіли кияни, але до ударів справа доходила рідко. Ще рідше вступав у гру воротар динамівців Рудько. На 26-й хвилині Акименко обігрався з партнером в штрафному майданчику і прострілив у центр, але ніхто з партнерів переправити м'яч у ворота не зумів. За хвилину до свистка на перерву контратака «Динамо» ледь не завершилася виходом сам на сам з голкіпером. Приймаючи м'яч після пасу Теміле, в останній момент недоречно послизнувся Гемега. Було за що взятися за голову тренерському штабу...

Бачачи, що гра у підопічних виходить, Андрій Гусін у другому таймі не став вносити корективи до складу, провівши лише одну заміну. Отримавши від тренера заряд емоцій, динамівці ледь не перевели його в забиті м'ячі. На 49-й хвилині дві поспіль атаки могли увінчатися взяттям воріт. Спочатку Гемега після пасу від Теміле несильно пробив у руки голкіпера з лінії штрафного майданчика, а потім Хобленко не зумів переграти Ганєва, опинившись із ним лицем до лиця.

Весь другий тайм господарі методично підбирали ключі до воріт суперника. По грі важко було сказати, хто на полі лідер першості, а хто аутсайдер. Чудовий шанс забити після подачі зі штрафного упустив Теміле, коліном відправивши м'яч з лінії воротарського майданчика поруч зі штангою. Лише за десять хвилин до фінального свистка команда Анатолія Волобуєва стала схожа сама на себе. Зрозумівши, що долю зустрічі можна вирішити одним ударом, досвідчені алчевці прибрали ініціативу, провівши кілька перспективних атак. Активним був Локтіонов, який вийшов а заміну. Спершу Роман завдав підступного удару здалеку, потім і м'яч забив, але з положення «поза грою».

На останній хвилині компенсованого часу героєм матчу, як і тижнем раніше, міг стати Франк Теміле. Після навісу з флангу невисокий але стрибучий нігерієць головою пробив вище поперечини.

Перша ліга. 6-й тур

18.08.12. м.Київ, стадіон «Динамо» ім.Валерія Лобановського. 230 глядачів

«Динамо-2» - «Сталь» - 0:0

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров - кап, Ель Каддурі, Парцванія, Лухтанов, Суарес Дієго, Фаворов, Гемега (Коркішко, 65), Мединський, Хобленко, Теміле.

«Сталь»: Ганєв, Солдат, Міщенко, Кондратюк, Чеботаєв, Романчук, Нгаха Пунга, Поступаленко (Локтіонов, 77), Сікорський (Козак, 82), Степанюк (Троцько, 90), Акименко - кап (Грицай, 65).

Попереджені: Теміле (25), Кушніров (61), Лухтанов (63) - Поступаленко (35).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер