1-а ліга. 8-й тур. «Титан» – «Динамо-2». Прев'ю

1-а ліга. 8-й тур. «Титан» – «Динамо-2». Прев'ю

«Динамо-2»: подолати нічийний синдром

Завершивши внічию домашній поєдинок із краматорським «Авангардом», «Динамо-2» залишається єдиною командою 1-ї ліги, яка у стартових семи турах цього сезону ще не перемагала.

У той же час на рахунку «біло-синіх» найбільша кількість нічиїх – п'ять. Окрім того, «Динамо-2» може похвалитися найкращою обороною ліги – лише чотири пропущені м'ячі в семи матчах, цей показник навіть менший, ніж у лідерів.

Щоправда, у попередньому турі «біло-синім» не вдалося піти з поля без пропущеного м'яча. Динамівці опинилися в ролі наздоганяючих у середині першої половини зустрічі, а відігратися змогли лише на 70-й хвилині, коли Хльобас реалізував пенальті. Підсумковий рахунок на табло в повній мірі не відображає те, що відбувалося на полі. У реальності ж команда Олександра Хацкевича володіла ігровою й територіальною перевагою впродовж більшої частини поєдинку, й гості мають бути задоволеними нічийним результатом.

Проте, домінування на полі принесло до скарбнички лише одне очко, й після семи матчів динамівцям необхідно покращувати своє турнірне становище. На даний момент «Динамо-2» посідає передостаннє місце, випереджаючи лише харківський «Геліос», матч 9-го туру з яким, до слова, перенесено у зв'язку з викликом відразу п'ятьох гравців «Динамо-2» до збірних своїх країн.

Після гри з «Авангардом» Олександр Хацкевич відзначив поступовий прогрес у грі своїх підопічних: «У хлопців з'являється впевненість. Для свого віку наші футболісти достатньо добре підготовлені, але десь бракує сил та міці в єдиноборствах. За кожен м'яч та в кожній грі потрібно виходити й битися. Майстерність відточується на тренуваннях, а досвід... із кожним роком вони мають ставати більш досвідченими та впевненими в собі».

Перед матчем в Армянську в стані «біло-синіх» немає дискваліфікованих. Продовжує відновлюватися Іван Трубочкін, зате повернувся до загальної групи Антон Братков.

«Титан»: надія на нового тренера

«Титан» є на даний момент однією з найбільш непередбачуваних та нестабільних команд ліги. У семи стартових турах на рахунку команди з Армянська дві перемоги, дві нічиї та три поразки. Маючи невисокий показник забитих м'ячів (9), команда пропустила вже чимало (12).

Цього літа до клубу прийшов новий головний тренер. За обопільною домовленістю сторін було розірвано контракт із Олегом Лещинським. Новим наставником команди став Олег Лутков, відомий за своєю тренерською роботою в запорізькому «Металурзі». Останнім часом Лутков працював у білоцерківському «Арсеналі».

До слова, впродовж минулого сезону на тренерському містку також сталася зміна тренера: Лещинський тоді змінив Олександра Гайдаша. З новим тренером команда поліпшила результати. За підсумками минулого сезону «Титан» розташувався на 12-му місці, маючи позитивну різницю м'ячів та більшу кількість перемог, ніж поразок.

У попередньому турі «Титан» поступився на виїзді охтирському «Нафтовику». Такого результату в Армянську не очікували, адже туром раніше команда Луткова в драматичному поєдинку здобула вольову перемогу над «Миколаєвом», до того ж напередодні гри в Охтирці спорожнів лазарет команди, гравці відбули дискваліфікацію...

«Титан» є найбільш грубою командою ліги за рейтингом чесної гри. Тим не менш, перед матчем із «Динамо-2» дискваліфікованих гравців у таборі армянців немає.

Обличчям до обличчя

Загалом «Динамо-2» з «Титаном» зустрічалися сім разів. Три перемоги на рахунку «Динамо-2», два рази тріумфував «Титан», а ще один поєдинок завершився внічию. Різниця м'ячів – 10:10.

У минулому сезоні команди обмінялися виїзними перемогами. «Біло-сині» виграли в Армянську з рахунком 4:2 завдяки голам Гемеги, Коркішка, Суареса та Теміле. У квітневому поєдинку в Києві арбітр залишив динамівців у меншості та призначив в їхні ворота пенальті вже на старті зустрічі. Вирок виконав Прокопченко, який у другому таймі забив ще двічі. Гол престижу на рахунку Воронкова.

Остання зустріч

1-а ліга. 24-й тур

«Динамо-2» – «Титан» – 1:3 (0:1)

5 квітня 2013 р. Київ, НТБ «Динамо», поле №3

«Динамо-2»: Кичак, Кушніров (к), Рижук, Лухтанов, Логінов, Бутенін (Морозенко, 64), Суарес, Гемега, Мединський (Ісраїлов, 64), Теміле (Чорноморець, 8), Воронков.

«Титан»: Кошелєв, Смалько, Карпенко (к), Климентовський (Покосенко, 73), Фартушняк, Гаді, Муховиков (Абляметов, 73), Войнаровський, Култишев, Прокопченко (Кадимян, 69), Жигалов (Кравченко, 58).

Голи: Воронков (77, гольовий пас Суарес) – Прокопченко (4, з пенальті, 56, 68).

Попереджені: Рижук (24) – Смалько (71).

Вилучений: Логінов (4).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер