1-а ліга. «Динамо-2» – «Титан» – 1:3

1-а ліга. «Динамо-2» – «Титан» – 1:3

Ігрові аспекти

Матч розпочався для «Динамо-2» – гірше не вигадаєш. Уже на четвертій хвилині Сергій Логінов, не встигаючи за нападником, який кинувся на добивання, завалив того руками. Арбітр не вагаючись вилучив захисника «біло-синіх» із поля, а нападник «Титану» Прокопченко погіршив становище господарів, чітко реалізувавши 11-метровий удар.

Такий перебіг подій уже в дебюті зустрічі змусив старшого тренера «Динамо-2» Андрія Гусіна в екстреному порядку робити корективи в тактичних схемах. Замість атакуючого півзахисника Франка Теміле на полі з'явився гравець оборонного плану Олександр Чорноморець.

Гості, отримавши чисельну більшість, відразу же спробували збільшити свою перевагу. І досягли успіху в цьому – Жигалов в метушні у штрафному майданчику переправив м'яча в сітку воріт Артема Кичака, от тільки підігравши при цьому собі рукою, що не минуло повз увагу арбітра, тому гол зараховано не був. Ближче до завершення першого тайм знову Жигалов був близьким до успіху, але, вийшовши віч-на-віч із воротарем, влучив м'ячем у стійку воріт.

Атаки динамівців переважно будувалися через навіси з флангів, які не складали великих труднощів для захисників суперника. На останній хвилині першого тайму реальна можливість зрівняти рахунок була в Бутеніна, але Артем, отримавши пас від Чорноморця, пробив із меж штрафного майданчика повз ворота.

Після перерви футболісти «Динамо-2» пішли вперед, розуміючи, що втрачати їм нема чого. Ось тільки весь запал господарів зник після невдалого прострілу Мединського та нереалізованого виходу віч-на-віч у виконанні Воронкова (на верхньому фото). Гості ж, відбившись від атак суперника, свої можливості реалізували – дубль у матчі оформив Прокопченко, вдало замкнувши флангову подачу, а потім він же влучним ударом з-за меж штрафного майданчика перекинув шкіряну сферу над Кичаком, який вийшов з воріт.

Єдине, що вдалося господарям за час, що залишився, так це уникнути поразки з великим рахунком. Суарес вивів на ударну позицію Воронкова, й Андрій без зусиль переграв воротаря, спрямувавши м'яча в порожні ворота.

Ключовий момент

Безсумнівно, головним моментом зі знаком мінус для динамівців стало вилучення Сергія Логінова вже на четвертій хвилині зустрічі та реалізований після цього гостями пенальті.

Звичайно, розраховувати на позитивний результат матчу після такого початку було важко.

Топ-персона

Безумовно, не можна не відзначити футболіста кримчан Віталія Прокопченка, з яким не змогла впоратися вся захисна лінія «Динамо-2». Відкривши рахунок влучним ударом із 11-метрової позначки, після перерви нападник «Титану» ще двічі відзначився з гри, таким чином оформивши хет-трик не лише в цій грі, а й ставши «злим» генієм команди Гусіна в сезоні загалом, адже й у грі першого кола він також (із пенальті) відзначився забитим м'ячем.

Перша ліга. 24-й тур

«Динамо-2» – «Титан» – 1:3 (0:1)


5 квітня 2013 Київ, НТБ «Динамо», поле № 3

«Динамо-2»: Кичак, Кушніров (к), Рижук, Лухтанов, Логінов, Бутенін (Морозенко, 64), Суарес, Гемега, Мединський (Ісраїлов, 64), Теміле (Чорноморець, 8), Воронков.

«Титан»: Кошелєв, Смалько, Карпенко (к), Климентовський (Покосенко, 73), Фартушняк, Гаді, Муховиков (Абляметов, 73), Войнаровський, Култишев, Прокопченко (Кадимян, 69), Жигалов (Кравченко, 58).

Голи: Воронков (77, гольовий пас Суарес) – Прокопченко (4, з пенальті, 56, 68).

Попереджені: Рижук (24) – Смалько (71).

Вилучений: Логінов (4).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер