1-а ліга. «Динамо-2» – «Титан» – 2:0. Впевнена перемога на класі

1-а ліга. «Динамо-2» – «Титан» – 2:0. Впевнена перемога на класі

У середині кожного з таймів результативними ударами відзначилися Віталій Гемега та Володимир Коваль.

Напередодні гри наставник киян Андрій Гусин не дорахувався відразу шістьох провідних виконавців. До молодіжної збірної України викликані Кушніров, Коркішко, Люлька та Рудько, через дискваліфікацію матч пропускали Макаренко та Дієго Суарес. У сформованій ситуації тренер включив до заявки лише 15 футболістів. Серед них опинився і Єрмаченко, який тривалий час відновлювався після травми. Втім, до честі тренера та його підопічних, вони гідно вийшли зі складної ситуації.

Інші проблеми у кримської команди – після шістьох поразок поспіль залишив посаду головного тренера Микола Федоренко. За чотири дні до гри з «Динамо-2» із приставкою в.о. на його місце заступив Сергій Козлов.

Динамівці з перших хвилин почали більше володіти м'ячем, перевівши гру на половину поля гостей. Робити це доводилося, озираючись на свої ворота та невпинно спостерігаючи за головним голеадором «Титана» Сергієм Кравченком. На 7-й та 11-й хвилинах матчу кримчанин двічі пробивав по воротах Загладька, але без результату. У господарів також двічі небезпечно загрожував воротам Хобленко, а удар головою Морозенка парирував воротар.

Із кожною атакою динамівці все небезпечніше загрожували воротам капітана «Титана» Кошелєва, гол, як кажуть, назрівав. І його забили на 24-й хвилині. Гемега (на фото) спромігся втекти від захисників, вийшов віч-на-віч із голкіпером та прицільно пробив повз нього – 1:0!

Забитий м'яч додав упевненості команді Андрія Гусіна, буквально в наступній же атаці Хобленко прорвався до воріт і з вигідної ситуації пробив у воротаря гостей, який вийшов йому назустріч. Кінцівка першого тайму була за «біло-синіми». В атаці вони грали із задоволенням, легко й цікаво. Проте, подвоїти до перерви перевагу не склалося, хоча до цього були близькими Хобленко й Гемега, зате динамівці заслужили на оплески глядачів.

У другому таймі активністю в атаці відзначився Володимир Коваль. На 51-й хвилині він вийшов «на побачення» із Кошелєвим, але переграти його не спромігся. На 66-й хвилині Володимир «стріляв» із лінії штрафного майданчика, але й тут переможцем вийшов голкіпер. І все ж, успіх цього вечора посміхнувся наполегливому нападнику. За дві хвилини Гемега пройшов флангом, на лінії штрафного майданчика обіграв захисника, віддав під удар Ковалю, який у падінні дивним чином переправив м'яча в дальню «дев'ятку»!

Розуміючи, що розраховувати за такої грі нема на що, наставник «Титана» Козлов провів низку замін. Але й свіжі гравці на розподіл сил на полі практично не вплинули. Динамівці, ведучи гру на половині поля кримчан, впевнено довели гру до логічної перемоги.

Першість України. Перша ліга. 32-й тур

20.05.2012. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Динамо-2» – «Титан» – 2:0 (1:0)

«Динамо-2»:
Загладько, Бутенін, Новак – кап, Козлов, Рижук, Сухомлинов, Морозенко, Гемега (Єрмаченко, 90+2), Шевчук (Прокипчук, 89), Коваль (Фаворов, 90+3), Хобленко.

«Титан»: Кошелєв – кап, Ковальов, Климентовський, Калініченко, Камерцель, Субочев, Мацак (Шитов, 70), Довжик (Кадимян, 80), Гаді, Півненко (Візьонок, 62), Кравченко (Гайдаш, 70).

Голи: Гемега (24), Коваль (68)

Попереджені:
Рижук (87) – Камерцель (7), Ковальов (78)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер