1-а ліга. МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 2:0

1-а ліга. МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 2:0

У корабельному місті динамівці завершували травневу п'ятиматчеву серію, найуспішнішу для себе в нинішньому сезоні. Три перемоги в останньому місяці весни трохи поліпшили позиції команди в турнірній таблиці, але в матчі з «Миколаєвом» зачепитися за очки не вдалося.

Андрій Гусін у порівнянні з останньою грою провів три заміни. Замість дискваліфікованого Дмитра Рижука вийшов Роман Адаменко, Віталія Каверіна замінив Артем Бутенін, а Ігоря Мединського – Франк Теміле.

Ігрові аспекти


За певного збігу результатів у трьох завершальних турах «Миколаїв» має шанси посісти третє місце. Нехай воно нічого й не дає з турнірної точки зору, фінішувати на ньому престижно, до чого і прагнуть підопічні відомого в минулому футболіста, а нині тренера Руслана Забранського.

Перший небезпечний момент біля воріт гостей господарі створили на 21-й хвилині, коли Голенков пробив головою з кута воротарського майданчика повз ворота.

Динамівці намагалися контратакувати, захист господарів у напрузі тримали Ахлетдін Ісраїлов та Сергій Шевчук, який замінив травмованого в дебюті зустрічі Франка Теміле. Втім, Шевчук і сам провів на полі не набагато більше хвилин за нігерійця. Перебіг зустрічі було зламано на 31-й хвилині, коли Артем Кичак у штрафному майданчику випустив із рук м'яча, а потім, рятуючи ситуацію, був змушений порушувати правила проти Ковальова. У підсумку голкіпера було вилучено з поля, а в його ворота призначено пенальті. Терміново місце на останньому рубежі динамівських воріт зайняв Артур Рудько, який нічого не зміг зробити проти удару Кучеренка з 11-ти метрів. 1:0.

Буквально за кілька хвилин миколаївці ледь не подвоїли рахунок, але в моменті з ударом усе того ж Ковальова за динамівців зіграла поперечина. Перелаштовуватися впродовж гри нелегко, але до перерви «біло-сині» спромоглися втримати рахунок, що давав хоч якусь надію на другий тайм.

У складі господарів активно діяв автор забитого м'яча Кучеренко. На початку другого тайму півзахисник тричі загрожував воротам Рудька, але безрезультатно. Динамівці відповіли ударом зі штрафного Євгена Морозенка – вище воріт.

Остаточну крапку в матчі було поставлено ​​на 68-й хвилині. Берко подвоїв рахунок, перекинувши м'яча через Рудька, який вийшов із воріт, – 2:0.

Ключовий момент

На 31-й хвилині «Динамо-2» отримало подвійний удар. Воротаря Артема Кичака було вилучено, а в його ворота призначено пенальті, який реалізували господарі.

Топ-персона

Півзахисник господарів Ковальов виокремлювався своєю грою у складі активної атакуючої лінії «Миколаєва», заробивши пенальті, який призвів до переможного голу у ворота динамівців.

1-а ліга. 32 тур

26.05.2013. м.Миколаїв. Центральний міський стадіон.

МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 2:0 (1:0)

МФК «Миколаїв»: Товт (к) (Восконян, 90+2), Кучеренко (Берко, 57), Чорний (Гудзикевич, 73), Луценко, Чучман, Голенков, Ковальов, Каблаш, Гибалюк, Буличов (Леонідов, 79), Безсалов.

«Динамо-2»: Кичак (к), Козлов, Адаменко, Чорноморець, Балан, Бутенін, Дієго Суарес, Гемега (Прокипчук, 75), Ісраїлов, Морозенко (Боровик, 75), Теміле (Шевчук, 9; Рудько, 32).

Голи: Кучеренко (33, з пенальті), Берко (68).

Попереджені: Чорний (16) – Адаменко (38), Чорноморець (52), Морозенко (55), Дієго Суарес (90).

Вилучений: Кичак (31).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер