20-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

20-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

Першим, ще у п’ятницю свій матч провів «Металіст» Рижука та Харатіна. Результат виїзної гри у Львові проти «Шахтаря» став провальним для харків’ян – поразка з рахунком 8:1. Запланована поява Харатіна на полі з перших хвилин не відбулася через пошкодження, яке Ігор отримав на передматчевій розминці. На щастя, воно виявилося несуттєвим. Інший динамівець Дмитро Рижук вийшов на заміну на 60-й хвилині, вже коли «Металіст» поступався з різницею у чотири м’ячі.

У суботу свій матч провела «Ворскла» Дмитра Хльобаса (на фото у центрі). Полтавчани весь матч намагалися підібрати ключі до воріт дніпродзержинської «Сталі», проте так і не зуміли цього зробити – нічия 0:0. Хльобас вийшов у старті та був замінений на 74-й хвилині.

У неділю відбулося ще два матчі з динамівцями у складі. «Чорноморець» зіграв у гостях внічию 1:1 із «Волинню», більшу частину матчу провівши у меншості. Більше того, лучани врятувалися від поразки лише у компенсований до гри час. А одесити – наприкінці першого тайму, вже граючи у меншості. Зі стартових хвилин у складі «моряків» грали орендовані динамівці Олексій Хобленко та Владислав Калитвинцев. Перший був замінений на 51-й хвилині, другий – на 80-й.

Найбільше ж орендованих динамівців узяли участь у заключному матчі туру, «Говерла» - «Олімпік». Повний матч за ужгородців провели усі четверо динамівців – Віталійс Ягодінскіс, Віталій Гемега, Олексій Савченко та Орест Кузик. Орест на перших хвилинах мав кілька чудових нагод аби забити гол, але не реалізував їх. А от гості свої моменти не марнували – поразка «Говерли» з рахунком 0:2.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер