22-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

22-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

Мова йде про орендованих «Говерлою» динамівців Віталія Гемегу, Олексія Савченка та Ореста Кузика (на фото). Усі троє вийшли у стартовому складі, Кузик відіграв повний матч, Савченко – 84 хвилини, а Гемега – 76 хвилин. На жаль, у зв’язку з дискваліфікацією не зміг узяти участь у грі «Говерла» - «Динамо» (0:2) ще один орендований динамівець Віталійс Ягодінскіс.

Трохи пізніше у цей же день ігрову практику отримали орендовані «Металістом» у «Динамо» Ігор Харатін та Дмитро Рижук. Харатін провів увесь матч, а Рижук вийшов на заміну лише на 77-й хвилині. Харківська команда була розгромлена у Дніпропетровську «Дніпром» - 0:5.

У заключному матчі туру сильнішого на футбольному полі визначали «Ворскла» та «Чорноморець». У стартовому складі полтавчан на поле вийшов Дмитро Хльобас, а у складі одеситів – Владислав Калитвинцев. Гра завершилася перемогою «Ворскли» з рахунком 2:0. Хльобас був замінений на 78-й хвилині вже за рахунку 2:0, Калитвинцев відіграв повний матч, а ще один динамівець у складі «Чорноморця», Олексій Хобленко, залишився у запасі.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер