29 гравців «біло-синіх» під прапорами збірних!

29 гравців «біло-синіх» під прапорами збірних!

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко викликав на контрольний поєдинок із Ізраїлем, який відбудеться сьогодні на НСК «Олімпійський» у Києві, шістьох динамівців: воротаря Максима Коваля, захисників Євгена Хачеріді та Євгена Селіна, а також півзахисників Олег Гусєва, Романа Безуса та Андрія Ярмоленка. На жаль, узяти участь у матчі зможуть, якщо так вирішить тренер, тільки двоє з них - Гусєв (на фото) і Безус, так як інші чотири футболісти отримали травми, також як і раніше подібна доля спіткала ще одного динамівського гравця збірної Дениса Гармаша.

Молодіжна збірна України, яка готується до старту у кваліфікаційному раунді ЧЄ-2015 року, з 11 по 14 серпня проведе навчально-тренувальний збір, під час якого зіграє товариський матч проти команди Греції. До цієї команди були делеговані: Дмитро Рижук, Сергій Мякушко, Андрій Цуріков, а також Владислав Калитвинцев, орендований Ліберецькому «Словану» та Віталій Буяльський, орендований ужгородській «Говерлі».

14 серпня збірна України U-19 проведе на виїзді гру проти команди Латвії. До складу команди головним тренером Олександром Петраковим із київського «Динамо» були залучені наступні футболісти: Вадим Солдатенко (воротар), Микита Бурда, Павло Полегенько (захисники), Євген Чумак, Ігор Харатін, Роман Лазарович (півзахисники), Роман Яремчук (нападник).

Юнацька збірна України, складена з футболістів 1998 року народження, бере участь у Міжнародному турнірі імені Валентина Іванова «Зоряний шлях», фінальний матч якого відбудеться 18 серпня в Москві. Головний тренер цієї збірної Володимир Циткін викликав 22 футболіста, троє з яких представляють київське «Динамо»: півзахисники Сергій Косовський та Євген Смирний, а також нападник Данило Лісовий.

14 серпня на поле «Ештадіу Альгарве» вийдуть національні збірні Португалії та Голландії. У цій цікавій для динамівських уболівальників зустрічі цілком може відбудуться протистояння двох гравців «біло-синіх»: футболіста господарів Мігеля та представника гостьової команди Джермейна Ленса.

Цьогог ж дня динамівці Домагой Віда та Огнєн Вукоєвич, які отримали від головного тренера збірної Хорватії Ігора Штімаця виклик до збірної своєї країни, проведуть товариський матч із Ліхтенштейном у столиці цієї країни Вадуці. Місцем для зустрічі стане стадіон «Райнпарк».

Головний тренер збірної Молдови Іон Карас залучив для підготовки до товариського спарингу з Андоррою, який пройде в Кишиневі на стадіоні «Зімбру», півзахисника київського «Динамо-2» Каталіна Карпа, для якого ця зустріч може стати дебютною в національній збірній.

Новачок «Динамо» захисник Александар Драгович, якого викликано під прапори національної збірної Австрії Марселем Коллером, може бути задіяним у Зальцбурзі у грі проти команди Греції.

На стадіоні «Гранд Стад де Танжер» (вміщує 45,000 глядачів) збірна Марокко сьогодні зіграє товариський матч проти команди Буркіна-Фасо. До складу команди, якою керує Рашид Тауссі, включено півзахисника київського «Динамо» Юнеса Беланду, який провів поки за національну команду 21 матч і забив два голи.

Нарешті, форвард «біло-синіх» Браун Ідейє у складі збірної Нігерії може взяти участь у товариському матчі в Дурбані проти команди Південної Африки.

Про те, як зіграють у всіх цих поєдинках наші повпреди в збірних командах ви зможете, як завжди, дізнатися на нашому сайті.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер