29 червня – «бронзовий» матч динамівців у ДЮФЛУ (U-14)

29 червня – «бронзовий» матч динамівців у ДЮФЛУ (U-14)

Зовсім не на такий результат розраховували юні динамівці та їхні тренери. Команда мала намір виграти найвищі нагороди, протягом тривалого часу наполегливо готуючись до першого в своїй історії чемпіонату України. Але, що поробиш, тепер на киян чекає «малий фінал» із амбітними одеситами.

Про підготовку до гри розповів наставник команди Юрій Лень (на фото): «Спробуємо вивести гравців із того стану, в якому вони опинилися після гри з «Металургом». Удень дамо їм можливість відпочити, а ввечері проведемо зібрання, розберемо припущені помилки. Можливо, в поєдинку за третє місце випустимо гравців, які менше часу проводили на полі в матчах групового етапу».

Селекціонер ДЮФШ «Динамо» ім.Валерія Лобановського Віктор Насташевський уважно спостерігає на юними талантами всіх команд фіналу ДЮФЛУ, помічаючи для себе найцікавіших. Працював Віктор Вікторович і на матчах одеського «Чорноморця» в групі «А».

- У перших двох турах «Чорноморець» переграв РВУФК (5:1) та «Металіст» (3:2). А в третьому, в якому визначався переможець, поступився головному конкуренту УФК зі Львова 1:3. Причому впродовж матчу одесити вели 1:0, але потім ініціатива перейшла до львів'ян, і ті забили три м'ячі. Основною силою «Чорноморця» бачу характер та бійцівські якості гравців. Там потужний центральний нападник, через якого ведуться атаки, є хороші гравці в захисті та півзахисті. На мій погляд, результату команда досягає за рахунок сильних якостей своїх лідерів. Гравцям УФК, наприклад, вдалося їх нейтралізувати й досягти потрібного результату.

Матч за третє місце фінального турніру ДЮФЛУ (U-14) «Динамо» (Київ) – «Чорноморець» (Одеса) відбудеться 29 червня, в суботу, в селі Поляна (15 км від Сваляви.). Початок о 10:00.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер