2-й день 2-го збору в Австрії. По коліна у крижаній воді…

2-й день 2-го збору в Австрії. По коліна у крижаній воді…

Загартування по-динамівськи

Юрій Павлович повів підопічних на берег розташованої неподалік невеликої, але швидкої гірської річки, запропонувавши їм зайти по коліна до її крижаної води. І не просто сказав, а першим показав усім приклад.

На думку тренера, після напруженого тренування холодна вода, ніби рукою знімає біль від забоїв, покращує кровообіг та надає гравцям додаткового тонусу. Потрібно було бачити, з яким обличчям заходили до холодної води із верхівок альпійських гір теплолюбні африканці. І з яким натхненням ділилися після цього своїми враженнями. «Юрію Павловичу, у Аруни нежить, може йому не треба», – запитав масажист команди.

«Нічого страшного, швидше мине», – одразу парирував тренер. – «Це нормальна практика, яка застосовується в багатьох командах. Наприклад, у США в лізі американського футболу, який є ще більш контактним видом спорту, ніж європейський футбол, у роздягальні кожної команди є басейн із крижаною водою, до якого обов’язково занурюються спортсмени. На стадіоні «Динамо» у нас також є резервуар із холодною водою, тепер потрібно подумати, як такий встановити в роздягальні на «Олімпійському».

Тренування та гра 9 на 9

Перед вищезмальованим релаксом у природних умовах було інтенсивне півторагодинне тренування. У ньому взяло участь шістнадцять польових гравців та три воротарі. Ще семеро – футболісти збірної України плюс Огнєн Вукоєвич – займалися окремо від загальної групи під керівництвом Сергія Реброва.

Апогеєм тренування став матч дев’ять на дев’ять на полі вдвічі меншому за оригінальне. За «зелених» грали Бойко, Юссуф, Ель Каддурі, Бетао, Богданов, Рибалка, Нінкович, Каверін та Кравець. Їхніми суперниками були «червоні» у складі з Ковалем, Поповим, Алмейдою, Данило Сильвою, Аруною, Мехмеді, Дуду, Кранчаром та Ідейє.

У першому таймі десятихвилинної зустрічі на голи «зелених» Андрія Богданова та Бадра Ель Каддурі «червоні» відповіли влучним ударом Брауна Ідейє. А в другому таймі всі надії «червоних» відігратися розбив Артем Кравець, який забив двічі та приніс «зеленим» упевнену перемогу 4:1.

1-й матч на 2-му зборі проти ФК «Куфштайн»

30 червня в розкладі «Динамо» ігровий день. О 19:00 за київським часом динамівці зіграють із австрійським клубом «Куфштайн», який виступає в західному дивізіоні регіональної ліги. Матч відбудеться в тірольському містечку Штанс на стадіоні Sportplatz Stans.

Запрошуємо вболівальників «Динамо», які перебувають в Австрії, підтримати улюблену команду!

Дмитро Шаповал із Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер